Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az a problémám lenne, hogy...

Az a problémám lenne, hogy mindig amikor új nővel vagyok, akkor a legelső aktusnál nem merevedik meg, szerintem a stressz, vagy megfelelési kenyszer. Mit tudtok ajanlani?

Figyelt kérdés
Amit elobb fent irtam, nincs semmi egeszsegugyi problemam, szimplan az elso aktusnal nem merevedik meg kelloen, es mar alapbol felek egy lannyal a csoknal tovabb menni, mivan ha nem fog megmerevedni a tököm. Egyedul vagyok ezzel, vagy masnak is van hasonlo, mi mit tud megoldasul? Gyogyszer is lehet, de ami nem vezet merevedesi gondolhoz, es impotenciahoz (csak az elso alkalomnal mem merevedik meg, utana egybol)

júl. 9. 13:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
A tablettányi segítséggel épphogy lehet csak árt ilyen esetben, mert még vmi szervi bajt is csinálhat magának vele. Többször leírták már, higy szexuálpszichológus tud segíteni. Ez nem tudom miért "kösz a semmit" a kérdezőnek. Ha pszichés eredetű a probléma, mindenképp pszichés oldalról kell megközelíteni. Nem pedig bogyóktól várni a csodát, mert az hosszútávon nem moegoldás, inkább csak ront a helyzeten, hozzá is szokhat, mef sok egyébről nem beszélve.
júl. 9. 14:45
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Beszéltél urulógussal, urulógus vagy, vagy csak azt mondod, amit olvastál az interneten? Mert én voltam ezzel a problémával 2 urulógusnál, és mindakettő a tablettát ajánlotta. A hosszútávú megoldás vagy a pszihológus, vagy megoldódik magától, amikor jönnek a sikerek. Rövidtávon pedig teljesít a "bogyó". Mégis milyen szervi bajt okozhat? Elolvastad a hatásmechanizmusát? Mert nekem elmondta a doki. A merevedés egy komplex kémiai folyamat, rengeteg tényező befolyásolja. A "bogyó" rásegít akkor, amikor igazán szükség van.

"mef sok egyébről nem beszélve." mi az a sok egyéb? Komolyan kérdezem.

júl. 9. 15:07
 13/18 anonim ***** válasza:
12-es igen, tudom a hatásmechanizmusát. De a legfőbb dolog hogy az ilyen tabletták használata csak tüneti kezelés, és sohasem az okot oldja meg. És az lenne a legfontosabb, mert anélkül nem lesz tartós javulás. A fő baj az vele hogy fennáll a veszélye annak, hogy hozzászokik a gyógyszerhez, és az idővel kevésbé hatékony lesz. Ezáltal újabb potencia problémákat okozva. Meg gyógyszertípustól függően nagyon sok mellékhatása lehet, pl. szívproblémák, szívritmuszavar, szívroham, májat túlterhelheti, vérképben ezáltal eltéréseket okozva, mert a vérbe ürül így a felhalmozódott hatóanyag, látásproblémák, vérnyomásproblémák, függőség kialakulása, fejfájás, migrén, gyomorégés, hányinger,izomfájdalom, hallásvesztés,emésztési problémák stb. A természetes összetevőjű szerek legalább nem okozhatnak ilyen mellékhatásokat, viszont lassabban hatnak. Annyi idő alatt meg az okon is neki lehet állni dolgozni. Életmódváltoztatás is sokat segíthet, vagy férfi intimtorma elsajátítása.
júl. 9. 15:29
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

De, tartós javulás lesz ebben az esetben. Lehet, hogy nem olvastad el a kiírt kérdést alaposan, idézem:

"csak az elso alkalomnal mem merevedik meg, utana egybol"

Tehát neki az első alkalmon kell a segitség, a többi menni fog magától.

Nálam is az volt, hogy nagyon szorongtam az elején. Aztán mikor pár alkalmon már túl voltam, ment minden magától, nem kellett a tabletta. De úgyis el kell mennie egy urulógushoz, a doki meg megmondja a tutit.

júl. 9. 15:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14 de minden új nőnél újból és újból ezt csinálhatja akkor. Az urológos meg csak akkor kell, ha szervi a baj. De itt nem az,azt írta a kérdező, hanem stressz eredetű.
júl. 9. 15:50
 16/18 A kérdező kommentje:
15-os nem feltetlenul akkor ha szervi problema all fenn. Ahogy az elobbi illeto irta, en is szorongok az elejen, de eddig mindig az elso alkalommal volt csak, es egesz sok haverommal elofordul, ez szimplan a helyzetbol adodo stressz, nem ertem miert kellene ezzel terapeutahoz fordulni, de mindegy… 20 eves vagyok egyebkent
júl. 9. 15:55
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
A te döntésed kérdező. Szexuálpszichológus a megfelelő szexuális önbizalom elsajátításában tud segíteni. De egy intimtorna elsajátítása is megdobja az önbizalmat, és az is segíthet ezen a dolgon. Te írtad a felvezetőben, hogy nem szeretnél további potencia gondokat előidézni gyógyszerrel. De a vényköteles gyógyszerekbe benne lehet ez a rizikó. Hacsak nem természetes összetevőjű vénynélküli potencianövelő tablettával próbálkozol, de az viszont lassabban hat csak.
júl. 9. 16:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Normális, majd a második menni fog.

Semmi baj ezzel, megfelelési kényszer, teljesítménykényszer még szép, hogy lohasztóan hat.

Akkor nem merevedsz, nagy ügy, az első nekünk is egy bénázás volt anno, aztán azóta meg teljesen kielégítő a szexuális életünk.

júl. 10. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!