Az a problémám lenne, hogy mindig amikor új nővel vagyok, akkor a legelső aktusnál nem merevedik meg, szerintem a stressz, vagy megfelelési kenyszer. Mit tudtok ajanlani?
Beszéltél urulógussal, urulógus vagy, vagy csak azt mondod, amit olvastál az interneten? Mert én voltam ezzel a problémával 2 urulógusnál, és mindakettő a tablettát ajánlotta. A hosszútávú megoldás vagy a pszihológus, vagy megoldódik magától, amikor jönnek a sikerek. Rövidtávon pedig teljesít a "bogyó". Mégis milyen szervi bajt okozhat? Elolvastad a hatásmechanizmusát? Mert nekem elmondta a doki. A merevedés egy komplex kémiai folyamat, rengeteg tényező befolyásolja. A "bogyó" rásegít akkor, amikor igazán szükség van.
"mef sok egyébről nem beszélve." mi az a sok egyéb? Komolyan kérdezem.
De, tartós javulás lesz ebben az esetben. Lehet, hogy nem olvastad el a kiírt kérdést alaposan, idézem:
"csak az elso alkalomnal mem merevedik meg, utana egybol"
Tehát neki az első alkalmon kell a segitség, a többi menni fog magától.
Nálam is az volt, hogy nagyon szorongtam az elején. Aztán mikor pár alkalmon már túl voltam, ment minden magától, nem kellett a tabletta. De úgyis el kell mennie egy urulógushoz, a doki meg megmondja a tutit.
Normális, majd a második menni fog.
Semmi baj ezzel, megfelelési kényszer, teljesítménykényszer még szép, hogy lohasztóan hat.
Akkor nem merevedsz, nagy ügy, az első nekünk is egy bénázás volt anno, aztán azóta meg teljesen kielégítő a szexuális életünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!