Az a problémám lenne, hogy mindig amikor új nővel vagyok, akkor a legelső aktusnál nem merevedik meg, szerintem a stressz, vagy megfelelési kenyszer. Mit tudtok ajanlani?
Figyelt kérdés
Amit elobb fent irtam, nincs semmi egeszsegugyi problemam, szimplan az elso aktusnal nem merevedik meg kelloen, es mar alapbol felek egy lannyal a csoknal tovabb menni, mivan ha nem fog megmerevedni a tököm. Egyedul vagyok ezzel, vagy masnak is van hasonlo, mi mit tud megoldasul? Gyogyszer is lehet, de ami nem vezet merevedesi gondolhoz, es impotenciahoz (csak az elso alkalomnal mem merevedik meg, utana egybol)júl. 9. 13:03
2/18 anonim válasza:
Ez pszichológiai probléma, nem szer kell rá hanem pszichológiai segítség, menj szakemberhez. Vannak ilyen szexuál terapeuták, tantra masszőrök meg ilyesmik akik tudnak ilyenben segíteni.
4/18 A kérdező kommentje:
Kösz a semmit srácok
júl. 9. 13:57
5/18 anonim válasza:
Itt a segítség: nekem is hasonló problémám van. Elmész urulógushoz, ő felir egy tablettát. (10-20 ezer forint a tabletta 1 dobozzal.) Több néven fut, hasonló hatóanyaggal. Csodát művel, mellékhatás nélkül. Ezzel biztosra mész az első alkalommal is. Ha van kérdésed, irj privátba.
6/18 anonim válasza:
Hosszútávon a szexuál terapeuta a megoldás, rövidtávon a tabletta (doki + gyógyszertár). Fél órával előtte kell bevenni legalább, és 1-2 napig kitart a hatása.
7/18 anonim válasza:
Kicsit korrigálok: biztos van mellékhatása, de eltörpül az előny mellett. Alkalomszerű használatra van, hozzá lehet szokni (doki mondta). Szóval ha arról van szó, hogy az elején pár alkalomra kell egy kis segitség, a tabletta a jó választás szerintem.
8/18 anonim válasza:
,,Köszi a semmit srácok"
Nézd, ezen nem hiszem hogy mi tudunk segíteni, mert ez pszichés eredetű, ez stressz. Ráparázol és ez okozza a gondot.
Ezen csak és kizárólag te tudsz segíteni, hogy fejben ott vagy. Most írjak neked olyanokat, hogy lazulj el, csókolózzz, nyald ki a csajt közben verd magadnak hogy merev legyél stb? Magadnak kell megtalálni azt az állapotot fejben és azt a módszert amivel a parádat legyűröd.
9/18 anonim válasza:
"ezen nem hiszem hogy mi tudunk segíteni"
Az előbb írtam le a megoldást. Anyagi vonzata kb: 30 ezer az urológus, 10-20 ezer a tabletta doboza gyógyszertárban.
10/18 anonim válasza:
"mert ez pszichés eredetű, ez stressz"
Nekem is ezt mondta a doki. Ha nincs szervi baj, akkor pszihés eredetű. Ekkor jön jól egy tablettányi segitség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!