Egyik haveromat iskolaorvosivizsgálaton elküldték nemi gondozóba megkért, hogy menjek el vele mit csináljak?
Értem.
Az nem baj, ha áttapintotta, noha ez nem volt annyira kellemes. Arra majd figyeljetek oda, hogy ezentúl kezdjétek el magatokat önvizsgálni. Ez alatt a fityma hátrahúzását rendszeresítsétek, a makkot és a húgycsőnyílást tessék megnézni, utóbbit szétnyitni, valamint a heréket, mellékheréket, és az ondózsinórokat (izmos, rugalmas cső, amely mindkét heréből száll fel és a fütyitek kétOLDALÁN lép be a szeméremcsont alá.
Ha ezekre ráveszitek magatokat fürdés után, úgy képesek lesztek kiszűrni a jövőben az egyéb kóros elváltozásokat, azonban bármi gáz van... -- látjátok... :-D -- nem esznek meg az urológián ;-D! Igaz? ;-D sz'al bármit felfedeztek magatokon, ne szégyenkezzetek, ha orvoshoz kell menni!
Amúgy meg az eset kapcsán büszkék le7tek magatokra, hisz kibírtátok egymásért és önmagatokért is ezt a vizsgálatot, és ez (is) összeköt most már benneteket. Én pedig szeretem, ha a vége jó! ;-)
A [11-11 15:57]-es... (kettővel feljebb írott) ...hozzászólásom végén foglaltakat nem ismételném. De ha kérdés van... >>privizz(etek) nyugodtan, ez mind2töknek szól! :-)
Még1xis köszi a beszámolót!
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!