Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egyik haveromat iskolaorvosivi...

Egyik haveromat iskolaorvosivizsgálaton elküldték nemi gondozóba megkért, hogy menjek el vele mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az egyik haveromat az iskolaorvos elküldte nemi gondozóba van egy enyhe fityma szűkülete és megkért, hogy menjek el vele meg, hogy menjek iis be vele mert egy kicsit fél nem tudom mit csináljak nem fogják azt hinni, hogy homók vagyunk? Jah 12-évesek vagyunk
2010. okt. 24. 14:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
90%

Tehát urológiáról van szó. Nagyon nem mindegy. Annyira, hogy engem egyszer az urológus zavart át a nemibeteggondozóba, mondván hogy a panaszom oda tartozik.

Egyébként, ha tényleg nemibeteggondozóról lenne szó az sem akkora gáz több okból.

1. A nemibeteggondozó az esetek zömében a többi szakrendeléstől elkülönül, tipikusan teljesen másutt van illetve a várója diszkréten szeparált.

2. A nemi szervek betegségeit , fertőzéseit nemcsak szexuális érintkezéssel lehet elkapni. Ha nem mosol kezet az is elég.

3. A teljes neve az intézménynek bőr és nemibeteg gondozó. Akkor is oda kell menni, ha pattanásod van, vagy az anyajegyeid akarod megnézetni. Sok helyen nincs is dedikált bőrgyógyászat. Ezt az árukapcsolást én sem igazán értem, de ez van.

De mivel urológia, igazából offtopik.

2010. okt. 24. 23:06
 12/41 A kérdező kommentje:
Ma voltunk elkért a suliból az anyukája azt mondta, hogy kicsit fájt neki a doki úgy húzta hátra neki a fitymát mintha más lenne ja meg állítólag kicsit megszúrták ja meg lekellett vetkőznie nadrágot meg felülről teljesen gatya maradhatot és nem gondoltak semmit
2010. okt. 25. 17:56
 13/41 anonim ***** válasza:
79%
nem értem ha a fitymájával volt gond,akkor mért is kellett neki felül is levetköznie.A haveromat 6.-ban urológiára küldték,de minden fiút az osztályból és ott csak a kukit nézték senkinek sem kellett meztelenre vetkőznie,csak gatyát letolni.De akkor valami letapadása lehetet inkább neki,ha hátra rántotta a doki,meg kenőcsőt kapott rá.A lényeg hogy már jól van,és attól hogy a bajban vele vagy nem homo vagy hanem a lejobb és legbizalmasabb barátja,szóval ha megkér rá senkinek ne mesélj róla,lehet nem akarja hogy más megtudja.Szerintem büszke lehetsz magadra,jó barátja vagy.
2010. okt. 25. 18:23
 14/41 anonim ***** válasza:
35%

Hali ismét!

Örülök, hogy túl van rajta, te pedig valóban büszke le7sz magadra, mert egy igazi jóbarát vagy! :-)

Azonban arra megkérnélek, hogy ennél azért részletesebben meséld el a bent történteket, le7őleg úgy, hogy mi is értsük! Ok? (Tessék széjjeltagolni a mondatokat, és használni a szó- és mondatközi írásjeleket is -- , . ! ? --, nem pedig csak rizsázni, oké?)

_ kicsit fájt neki,

_ a doki úgy húzta hátra neki a fitymát mintha "más lenne"? (magyarul...???)

_ ja meg állítólag kicsit megszúrták,

>>>> Hány helyen? hol?

>>>> Érzéstelenítőt kapott a szurival?

>>>> Más nem történt, csak hogy hátrahúzták neki?

>>>> Nem le7, hogy csak letapadt a fitymája a makkra, azt' azért nem jött neki hátra?

_ ja meg lekellett vetkőznie nadrágot meg felülről teljesen gatya maradhatotT... (Tehát alsógatyában volt?)

Gondolom paraván volt, ő pedig feküdt amikor csinálták, igaz?

Izgultál alatta? :-) Na és ő?

Jó érzés volt benned, hogy téged kért meg, s ott le7tél vele, amikor őt éppen "szenvedtették"? :-o

Üdv: EE

2010. okt. 25. 18:52
 15/41 A kérdező kommentje:
na a makkot szurták meg neki hogy izgultam e hát kicsit talán de ő jobban mert félt kicsit erősen rántotta hátra neki azt mondta hogy a szuri eléggé fájt neki de kibírta egy kis szuriba még nem halt bele senki jah igen paraván volt és fekve csinálták mondtok amit mondtok alsóban volt csak megkérdezett engem is a doki minden rendben van e de mondtam hogy igen mert ténleg na ennyi ma itt alszik nálunk a haverom
2010. okt. 25. 19:20
 16/41 A kérdező kommentje:

Bos az előbb nem írtam oda igen érzésteleniítőt kapott szuriban meg kapott egy síma fecsit is amiért ügyes volt egy hangja nem volt pedig azt mondta hogy fájt neki a szuri meg amikor ment ki a hatása.

Azóta még jobban jóban vagyunk

2010. okt. 25. 19:23
 17/41 anonim ***** válasza:
38%

Nah... Örömmel nyugtázom, hogy valaki ott hősiesen kibírta az egyik legkellemetlenebb dolgot... :-)

Gratulálok neked is kedves "Barát"...

Remél7őleg helyrejött a bréd... és ez az élmény igazán összehozott benneteket. :-]

Nekem is van néhány ilyen hasonló élményem, amelyek kapcsán számos egy-egy ilyen eset, mint a tiétek összekovácsolt két embert... az IGAZ barátokat.

Az egyik legfrissebb éppen e hétvégére te7ő... és az egyik szereplő ugyanannyi, mint ti vagytok. Őket is összehozta a balsors... de így még erősebb lett a kapcsolatuk. Igaz, a sztori alapja nem ugyanez, mint a tiétek, de hamarosan lejátszódik a végkifejlet, ami sztem a tietekéhez nagyon hasonlítani fog. :-)

Az egész eset am. nagyon érdekes, és nem 7köznapi... o.O

A barátodtól kérdezem:

A makkot am. hol szúrták meg és hányszor?

_ Hol érezted a szúrás(oka)t "Barát"? :-) (A féknél? a peremnél?)

_ Mennyi idő múlva hatott a szuri és milyen érzésed volt alatta, mit éreztél, "Barát"?

_ Kb. mennyi ideig voltatok bent és ebből mennyi idő volt maga a művelet, a szurival és amíg utána hátrahúzta??

Ha ma már nem válaszoltok, akkor jó8, és büszkék le7tek magatokra, mert kiálltátok egy próbáját a barátságotoknak!

2010. okt. 25. 22:00
 18/41 A kérdező kommentje:

Na üdv kifaggattam de nem tud róla, hogy megírom azt mondta, hogy a peremnél szúrták meg és eggyet kapott (szurit)

egy két percen belül hatot neki

hú hát nem tudom egy 5-6 perc lehetett a többi kérdésedre nem tudok válaszolni elmondta de ténleg nem akarok bajt légyszi érsd meg köszi.

Viszont azt a sztorit elmesélnéd itt amit irtál, hogy az egyik szereplő annyi idős mint mi?

Hát ja eddig is jóban voltunk meg minden de ezután valahogy még jobban kötődünk egymáshoz na elmesélnéd köszi

2010. okt. 26. 16:43
 19/41 anonim ***** válasza:
39%

Hali ismét!

A történetet szívesen leírom, de nem itt! Ugyanis vannak benne olyan rész is, amelynek megértése az átlagnál bonyolultabb és sokak által félreér7ő. Ha rámírsz >>priviben, megosztom veled az egész sztorit. Annyi publikus, hogy egy 18 közeli és egy 12 éves testvérpárról van szó, mindkettejük fitymaszűkületes, és jelenleg éppen a műtétjükre várnak. A bátyó >>privizett rám, mert beküldték Pestre teljes körülmetélésre, ami alaposan felzaklatta, és tanácsot kért, lenne-e másik alternatíva.

...

Személyes találkozóra is sor került, amelyen kiderült, hogy az öccsénél is gyanú van erre, azonban senki nem tud biztosat. Az öcsi is behívásra került, de rémesen érezte magát eleinte. Totál beparázva ült és merengett maga elé, mint aki fölött épp pálcát törnek. Elkezdtünk beszélgetni a bátyjával arról a dologról, ami az ő számára (is) a legmélyebbre rejtett, legszégyenletesebb titok. Jelentősebb idő után feloldódott a kissrác és becsatlakozott a beszélgetésbe, azonban a parázása csak lassan csökkent le. Előbb-utóbb eljutottunk oda is, hogy megmutatta a kérdéses testrészt, ahol bebizonyosodott, hogy a gyanú valóban nem volt alaptalan, ő is szűkületes. A hírre talán egy kicsit fellélegzett, azonban ez még csak a kezdete a kálváriájuknak.

Folyamatosan tartom a webcamos kapcsolatot mindegyikükkel, heti szinten többször is kommunikálunk, ez alapján úgy éreztem, hogy az öcsi további önbizalomépítésre szorul, ezért volt egy fura 5let, amely tesztelésre várt, de a bátyó megvalósította ezt az elképzelést az öccséért, mert őérte mindent megtenne és az 5let bejött, az öcsi nyitottabb lett. Ők pedig alighanem jobban megtanulták értékelni a testvériséget, mert a fitymaszűkületük összekovácsolta őket (mint mindenkit, ha baj van).

Ennyi publikus. A többit >>priviben írom le, ha érdekel, és rámírsz.

A barátodat A makk PEREMÉN HOL, kb. melyik ponton szúrták meg? (Ha a makkot egy analóg -- mutatókkal rendelkező --órához hasonlítod, a 12 óra a fitymafék bal ill. jobb oldalánál van, míg a 6 óra a perem köldököd felé néző ill. annak vonalába eső részét mutatja. A szúrás úgy kb. hányóránál le7ett?)

Per pillanat ez az összes kérdésem, uis eddig nem sok információt kaptam a feltépés ezen módjáról.

Baj meg miért lenne? Barátok vagytok, neked dilemmád volt, kiírtál egy kérdést, mi segítettünk. Ennyi a minimum.

Az igaz barát meg olyan, mint a nyitott könyv. Ha a lapja szamárfüles te akkor sem téped ki azt az oldalt. Szinte mindent tud rólad, mégis... úgy fogad el és olyannak, amilyen vagy. Fontos tehát, hogy te is tisztázd vele az eset kapcsán benned legmélyebben feltörő érzéseidet, kben félő, hogy a kapcsolatotokat is elkezdi megmérgezni a bizalmatlanságból fakadó őszintétlenség, úgyhogy, szerintem mutasd meg neki a topikot.

NEKI SZÜKSÉGE VOLT A TE SEGÍTSÉGEDRE, rettegett és dilemmái voltak. Megkért, hogy segíts neki.

MEGBÍZOTT BENNED! BÍZZ MEG HÁT TE IS BENNE!!!

Te megértetted az ő baját, és elkísérted. Ha te is őszinte leszel hozzá, ahogyan ő a bizalmába avatott téged, nem hinném, hogy megharagudna, sőt, sztem ÖRÜLNE annak, hogy megosztottad vele azt is, hogy te is féltetted őt, és ezt a feszültséget ennek a topik nyitásával, vmint a rajta xtüli segélykéréseddel vezetted le, HOGY SEGÍT7SS NEKI!!!

Magadtól elmentél volna vele? Vagy mi győztünk meg?

Ha a válaszod NEM, akkor továbbra is ett volna a frász, hogy "mi lett volna, ha mégis vele mentél volna", és akkor most nem örülhetnétek a barátiságotok megerősítésének, mert önbizalomhiányod miatt cserben hagytad volna a barátodat, azonban nem tetted, elmentél vele és teljesítetted a kívánságát. Akkor már illő, hogy megemlítsd neki a dolog háttéroldalát is... O.O

Egy híd/alagút (barátság) építésénél is az emberek csak a kész alkotást (közös élmény) látják. Illő hát, hogy azok is felsorolásra kerüljenek, akik e remekmű építésében szerepet játszottak. (az építő kezek, és akik áldozatot hoztak érte: a családjukkal töltött időt vagy akár az életüket.)

/A példát a ennek az alagútnak az áttörési ünnepsége adta, amit élő adásban néztem okt. 15.-én:

>> [link]

Ha már ezen az eseten is túl vagytok, és a kapcsolatotok javul, akkor az már NEM a HAVERi, HANEM a BARÁTi kategóriába esik véleményem szerint. Ezért, ha ő megbízott benned, TE IS bízz benne és MONDD EL NEKI az akkor benned feltörő érzéseidet, félelmeidet! Tuti megérti, és örülni fog, hogy valaki féltette is, aki hozzá lelkileg igencsak közel áll. :-o

Oks? :-)

2010. okt. 27. 09:05
 20/41 A kérdező kommentje:

Kicsit izgultam én is de ténleg rendes volt vele a doki azt mondta a szurit is úgy adta be hogy csak kicsit fájt neki annyit mondott, hogy a fék mellé kpta a szurit na szóval egy kicsit izgultam miatta amikor "szenvedtették" de nagyfi már kibírta azóta éjjel nappal együtt lógunk.

Azt viszont furcsáltam, hogy tőlem miért kérdezte meg, hogy "nálad minden rendben avan a gatyában?"-ezt mindíg megszokták vagy csak most

2010. okt. 27. 17:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!