Egyik haveromat iskolaorvosivizsgálaton elküldték nemi gondozóba megkért, hogy menjek el vele mit csináljak?
Csak annyi... (vele vagyunk a legeslegjobb barátok...), megkért arra, hogy az ambuláns urológiai műtéti beavatkozása alatt végig én is legyek bent vele a műtőben. Ő azt elintézi, hogy bejöhessek. (((:-O ˙ (Pedig mi sem vagyunk homók, csak "kenyeres pajtások" ... :-) )
EE
OFF: Bevallom őszintén, ami az erdélyieket illeti, számomra ők különösen kedves emberek. Sokkal másabb a mentalitásuk, felfogásuk, mint nekünk anyaországi magyaroknak... ráadásul közüllük sokan járnak uerre a fórumra is segítséget kérni, így jónéhányukkal volt szerencsém már összefutni vmilyen formában.
Persze...minderről is órákat le7ne beszélni. Szerencsére én is beszél7ek néhányukkal akár nap mint nap... :-) (Mire nem jó az internet... o.O ) :ON
Nnos... eme előbbi irományodból azért nem vmi sokminden derül ki számomra o.0, -- részben az fogalmazásod összefolyósodása miatt -- éppen ezért fuss neki még1x... :-)
Kezdjük ott...
_ A barátod PONTOSAN mikor ment vissza az urológushoz?
_ Hogy zajlott maga az egész szituáció részletesen?
___ Hogy élted meg ezt az egészet? Na és a barátod?
___ Hogyan jött elő az, hogy a doki tégedet is megvizsgáljon? Barátod erre hogy reagált?
___ Mit csinált veletek külön-külön? (Mit és hogyan vizsgált meg?)
_ Volt-e a vmelyikőtök vizsgálata során vmi, ami kellemetlen volt, vagy ami fájt? Mi volt az?
(Pl.: Bementünk, doki rákérdezett nála, minden rendben-e, aztán kérte, hogy vetkőzzön le eddig, majd feküdjön fel, ezt meg ezt csinálta vele... majd mittomén... hozzád is fordult vagy te kérted meg, hogy vizsgáljon meg, ezalatt a barátom nagyon izgult, nem-e halsz bele... iesmik... stb.)
Tehát egy kicsit összefüggésésebben és egyértelműbben légy szíves megfogalmazni, ha már magyar ember vagy. (Ezt már a [10-25 18:52]-es hszsomban is kértem tőled!)
Ez olyan nagy kérés?
És ha le7, tedd már meg a kedvemért, hogy használod a VESSZŐT(,) is, hogy elválaszd, amit írsz, és ha kell, tördeld a szöveget inkább új sorba, mert egybefolyik, amit írsz, és abszolúte értelmezhetetlen... oksa?
(Nézd meg ahogy én írok neked. Így azért könnyű dolgod van, mert ahogy fogalmazok, úgy azért érted is, amit megosztanék veled, nem?? Akkor légyszi vmi hasonlót "alkoss" te is!! Oké Pajtás??)
Megegyezhetünk ebben??? }:-)
Üdv: EE
Na, ne sértődj máá' meg azon, hogy megkértelek, írj egy kicsit közérthetőbben! Tényleg nem olyan könnyű kivenni, mit akarsz elmesélni, ha össze-vissza írsz...! :-s
Nah,...gyere! Részletezd máá ki kicsit közért7őbben is az előző [05:35]-ös hszsomban feltett kérdéseimre adott válaszaidat is belevevén, mi is történt pontosan, amikor visszament(etek) kontrollra!? Okés? :-)
(
Kedves EE!
Én válaszoltam remélem elégedett vagy ha valami nem vili akkor irj ja heréimet is kicsit jobban megnézte a sulidoki csak megemeli és ennyi meg hátra húzza a fitymát megnézi a húgycsövet ennyi ja és ő úgy szokta, hogy felkell feküdni az ágyra letolni a gatyát
Persze hogy örült. Te is örülnél, ha jót akarnál másnak, és ő hallgat rád,... igaz!? :-)
De sztem te jobban örültél ennek, mert...
1.) Bizonyítottál önmagadnak, ráadásul a barátod előtt így kvittek is vagytok ráadásul...
2.) Leküzdötted egyik fenntartásodat, gátlásodat, amely sztem hasznos volt... ahogy a barátod is... ez tehát egy vérbeli közös baráti élményetek volt, s emléketek immár, amire mosolyogva, egymás vállát büszkén megveregetve emlékeztek majd vissza nosztalgiából... :-D
3.) Megnyugod6sz, mert a szakorvos alaposabban is kivizsgált, és nem talált nálad semmit! (Le7, hogy csak a vizsgálattól féltél, hogy rossz lesz, és szégyenlős vagy, esetleg, hogy a vizsgálat kellemetlen lesz, de le7, hogy csak attól, hogy a dokinő kiszúr vmit, ami a sulidoki nem, emiatt rajtad is el kell végezni vmi beavatkozást... EZEK TÉVHITEK!)
Ezeket tényleg önmagadért tetted, és ha már majd bnőd lesz vmikor, s bár neadja, de könnyen meges7, hogy vmi bajod lesz, nem fogsz akkora fenntartással a dokihoz fordulni, mert már "ismered a dörgést", de a barátod is. Igaz? :-)
Köszi a beszámolót! :-)
Mindkettőtöknek még hosszas, felhőtlen barátságot kívánok egymással! :-)
Bármi kérdés felmerülne a jövőben, tanács kéne, ha tudok segíteni, bátran keress(etek) meg, akár >>priviben.
Nincs mit,... de mi fájt ott a vizsgálatban?? :-s
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!