Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan vegyem rá az egyik...

Hogyan vegyem rá az egyik haveromat, hogy szokjunk le?

Figyelt kérdés
Én tervezem,de jobb lenne ha együtt győznénk le a cigit.Ilyeneket mond ha szóba hozom,ha egyszer már rákattanttam akkor minek szokjak le.
2009. jún. 30. 00:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki h júl-tól 40%-kal felmegy az ára.Ha jól hallottam.Add össze mennyi pénz ez egy évben,aztán találd ki mit veszel belőle.De nem értem ha te le akarsz szokni,mi akadályoz.Tedd le,aztán meséld el neki,h mennyivel JOBB NÉLKÜLE!!!!!!!!!!!!!!
2009. jún. 30. 00:34
 2/7 A kérdező kommentje:
elhatároztam,hogy nyáron abbahagyom,de gondoltam 2en jobb lenne.
2009. jún. 30. 00:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Próbáld meg rávenni, de, ha nem megy bele, ne tőle tedd függővé a dolgot. Ha ketten csináljátok együtt, az nem csak erőt tud adni, de a másik le is tud húzni, sokkal inkább előfordulhat, hogy mondjuk azt mondja, hogy hát figyi, szombat van, meg buli, hát ez az egy nap nem árthat, most függesszük fel... és akkor már meg is ette a fene az egészet! (Exemnél tapasztaltam hasonlót)

A legjobb, ha minél előbb belevágsz és jó példával jársz elöl, hátha úgy jobban érinti a dolog, ha látja, milyen erős vagy.

2009. jún. 30. 01:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Ja!

Szokj le és mutasd meg a haverodnak hogy erösebb és jobb vagy nála!

De aztán ne csak kamubol!

Revansot fog venni!

2009. jún. 30. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja és ne felejtsd!

1 év kell ahoz hogy elmondhasd hogy "teljesen" tiszta vagy!

Ha egy évig nem gyujtasz rá, akkor már elég nagy az esély arra hogy soha többé nem fogsz!

Én 5 éve szoktam le 6 évnyi bagózás után!

Fél évembe telt lecsökkenteni napi másfél dobozrol heti 1 szálra, aztán már könnyü volt eldobni.

A necces napokon inkább rágóztam, de tartottam a tervet, és kerultem az édességeket helyette sok gyumolcsturmixot ittam!

2009. jún. 30. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne csak tervezd, hanem TEDD IS MEG: mondd azt magadnak reggel, ha felkelsz, hogy mostantól nem gyújtok rá!

Először biztosan nagyon nehéz lesz, de mikor "rádjön", találj ki valami mást: kapj be egy rágót, egyél egy csokit, igyál egy pohár gyümölcslevet, nyalj el egy fagyit. (Csókold meg a barátnődet/barátodat:)- ha van. Biztosan neki is kellemesebb lesz egy kellemes illatú emberrel csókolózni, mint egy hamutartóval...)

A cigizés pótcselekvés, tereld el a figyelmedet mással.

Biztosan sikerülni fog, csak akarni kell, igazán:)

Én szurkolok, és szerintem nagyon sokan mások is!

19/L

2009. júl. 7. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
szokjál le egyedül. ő nem akar leszokni, akkor meg ne rángasd bele. ő szeret cigizni.
2009. dec. 16. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!