Egyik haveromat iskolaorvosivizsgálaton elküldték nemi gondozóba megkért, hogy menjek el vele mit csináljak?
Ugyanmáár... ne így állj hozzá! :-)
Mint írtad, a doki tényleg rendes volt, de nemcsak vele, hanem veled is... (meglepett, sztem nem vetted a lapot..., beparáztál... :-D ) Tett egy nagylelkű felajánlást: megvizsgál, ha úgy döntesz élsz a le7őséggel. Bizonyára látta rajtad a törődést a barátoddal kapcsolatosan, és ha már bent vagy vele, inkább megkérdezte, hogy minden oké, hogy amennyiben esetleg nálad is van valami gebasz odalent -- légy őszinte magadhoz -- akkor ne kelljen vele visszamenned máskor, hanem ott helyben megnézik. Ez persze nem kötelező, de ajánlott. Én azon a véleményen vagyok, hogy inkább nézzék meg, és szűrjék ki, de ne legyen semmi! Sztem ezt MINDEN lelkiismeretes orvos megkérdezi.
Egy másik eset jut az eszembe erről, még régebbről:
Hasonló életkorban lévő barátok, egyikük hasonló vizsgálatra ment, a barátja velement, de ő úgy állt hozzá, hogy csak elkíséri. Miután a vizsgálat lezajlott, a barátját még1x megkérdezte a doki, aki látta, hogy a társa mennyire bátor volt és kibírta az egészet, megjött a kedve és az önbizalma hozzá, és beadta a derekát.
Mindkét barátban emlékezetes pozitív közös élményként maradt meg az eset, együtt estek át ezen is, és mindketten végigszorították a másik kivizsgálását. Nekem ezt így mesélték el, s sztem te sem haltál volna bele... :-]
A sulidoki -- aki beküldte őt az urológiára egyébként a barátoddal együtt tégedet is megvizsgált, vagy nem egy osztályba ill. iskolába jártok?
A doki, aki feltépte a fityeszt férfi vagy női doki volt? Milyen korú kb?
Na? Beavatod/beavattad a barátodat az érzéseid "titkába"? (lásd... >>09.05)
Üdv: EE
ja beavattam itt alszik megint és csak kicsit durcáskodott de aztán megnézte a kommenteket és megbocsá(j)-?tott.
Valamelyik nap kell neki vissza mennie ha megint megkérdezik mondom neki, hogy nézze meg rábeszéltetek ő is folyton azzal jön, hogy ha ő nem halt bele akkor én se fogokés szorít majd ahogy én neki
Na lááátod! Csak nem belátod, hogy igazam volt... (ill. lett...)??? :-D
Végül is barátok vagytok, és a barátok őszinték egymáshoz, s minden hasznos, jó dologban EGYÜTT benne vannak. :-) Ti is megéltek együtt még jónéhány dolgot, s lassan már ti is sztoriz6tok arról, hogy egy szitu kapcsán milyen élmények jutnak az eszetekbe. :-)
Ami meg a vizsgálatot illeti,... több szem többet lát, és már csak a hecc kedvéért is feküdj fel, és bírd ki... :-)
Ő is kibírta...te is ki fogod... :-D
Majd számoljatok be... mi volt, hogy volt...!? Oks? :-)
mond meg neki hogy nagyon rosszul vagy oszt kész
nem?
Természetesen elme7sz.
Nálam már volt rá precedens, hogy ennél jóóval meredekebbet kért az egyik barátom tőlem, hogy hová kísérjem el orvosi közegen belül és miért. Nna, attól dobtam egy hátast,... De csakazértis elkísérem, mert a barátom, igaz, engem ott nem fognak megvizsgálni, max, ha felajánlják. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!