Szégyenlősek vagytok meztelnül?
16F vagyok és egyre többször előfordult, hogy pl öltözőben, uszodában, szaunában stb meztelenre kell vetkőzni.
Ismerve a korosztályombelieket, tudom, hogy még mindenki kiváncsi és akarva akaratlanul is odapillantunk a másikra. (És nem azért nézik meg mert melegek vagy nem normálisak, egyszerűen a természetes kíváncsiság miatt.)
Ez ellentmondásos lesz, de én szégyenlős vagyok, mivel lankadtan nekem nagyobb, mint az átlag (12-14 cm) és egyszerűen félek “kilógni a sorból”.
Mit gondoltok? Ti hogy álltok a kérdéshez?
30
Én azért hadd érezzem civilizációs vívmánynak azt, hogy nem feltétlenül kell más genitáliáit látnom.
Nem érzem prűdnek magam azért, mert nem akarok a farkamat lóbálva mászkálni egy strandon. Vagy azért, mert nem akarok mást az intimszférámban tudni.
(Te nőként bárkinek megmutatnád magad, ha az illető szépen kéri?)
#31 érdekes, az előbb nem te írtad: "Nem az "elviselésől" van szó; elviselem én bárki látványát"
Most meg már nem akarod látni mások genitáliáit.
Akkor hadd adjak neked egy tippet: nem kell odanézni.
Aki a saját teste miatt gátlásos, az nem a civilizáció vívmányát, hanem egy belenevelt félelmet "élvez".
Nincs nekem semmi bajom a gátlásoddal, csak ne várd el, hogy más is szenvedjen miatta.
32
-Elviselem, ha muszáj, de köszönöm, megvagyok nélküle - így jobb?
-Nem vagyok gátlásos a testem miatt. De nem is szívesen mutogatom; fontos a magánszférám.
-Nem válaszoltál a kérdésemre.
34
valahogy nekem is szimpatikusabbnak, természetesebbnek tűnik az olyan viselkedés, amikor az illető tesz rá magasról, és simán ruha nélkül is ugyanúgy tud viselkedni.
Igen. Én szégyenlem magam. Szerintem ez 16 évesen tök normális.
És igen normális a bámulás.
Én is szoktam nézni másnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!