Szégyenlősek vagytok meztelnül?
16F vagyok és egyre többször előfordult, hogy pl öltözőben, uszodában, szaunában stb meztelenre kell vetkőzni.
Ismerve a korosztályombelieket, tudom, hogy még mindenki kiváncsi és akarva akaratlanul is odapillantunk a másikra. (És nem azért nézik meg mert melegek vagy nem normálisak, egyszerűen a természetes kíváncsiság miatt.)
Ez ellentmondásos lesz, de én szégyenlős vagyok, mivel lankadtan nekem nagyobb, mint az átlag (12-14 cm) és egyszerűen félek “kilógni a sorból”.
Mit gondoltok? Ti hogy álltok a kérdéshez?
Kérdező, azért másoltam be a másik kérdésed, mert van bennük némi ellentmondás.
Ha öltözőbe, uszodába, szaunába jársz, akkor bizonyára van már némi rálátásod arra, hogy a kortársak/sporttársak között mekkora vagy. És napok alatt a tól-ig határ is megváltozott. Ezekből lehet következtetni a kérdés komolyságára.
Ha mégis az lenne,csak el kell fogadni magad. Érkezett valaha megjegyzés a testedre idegenektől? Ha esetleg észre is veszel valakit, aki egy kicsit kisebb vagy nagyobb nálad lankadtan, Te gondolsz vagy mondasz bármit az illetőnek? Gondolom nem, hiszen sportolni, kikapcsolódni mész, az öltözőben pedig tisztálkodsz, nem bámészkodsz vagy ismerkedsz. A petyhüdt méretnek a tényleges méret szempontjából semmi jelentősége.
Tehát viselkedj a helyzethez mérten természetesen és elvárhatóan és nem lesz gond! Nincs mit "szégyellned".
Utolsó válaszoló: köszönöm, hogy leírtad (illetve köszönöm mindenki másnak is aki értelmes választ adott), a válaszok segítenek illetve én is érzem a személyes esetemben az enyhe ellentmondást.
A kérdés kiírásának a célja az volt, hogy érdekel, hogy a nálam érettebbek, tapasztaltabbak, hogy látják ezt a kérdést, illetve én sem mindig ugyan azzal a baráti társasággal vagyok. (Leírást azért adtam, hogy pontosítsam a kérdést.)
Én is kicsit szégyellős vagyok, vagyis levetkőzöm, de igyekszek mielőbb ruhát váltani. Olyat még nem hallottam, hogy valaki azon aggódjon, hogy nagyobb, a kisebbeken annál inkább. Nekem 10 cm körül van lankadtan, viszont hideg vízben, vagy ilyen hideg időben kintről bejőve annyira össze tud menni, hogy szinte el is tűnik. Elég nevetséges méretűre. A másik ami miatt feszengek már póló nélkül is, hogy elég hájas a hasam. Nem vagyok egy ilyen igazi kövér, nagydarab, de úgy 15 kilóval több vagyok, mint a hasonlóak, és ez pont inkább vetkőzésnél bukik ki.
Ebben a "félek kilógni a sorból" dologban tényleg van valami. Megfigyeltem magamon, majdnem teljesen felszabadult tudok lenni, ha úgy van szerencsém, hogy az engem körülvevők, akár ismeretlenek, akár haverok szintén kisfarkúak vagy hájasak, és olyankor egész elmúlik a feszengésem. De ha kilógok a sorból, mert csupa 190-es, gyúrós, kockás hasú, nagy farkú van körülöttem, akkor jobban feszengek. Tudom ésszel felfogva, hogy nem kéne, értelmetlen, felesleges... de akkor se fogom tudni ezt varázsszóra teljesen kikapcsolni.
13
ez az önbecsülés kérdése nagyon érdekes.
nálunk volt olyan, hogy fogadásból kellett vetkőzni, ezt-azt csinálni meztelkenül, és volt 1 srác köztünk, aki ugyanezt mondta, azaz hogy ő úgy érezné, minden tartása és büszkesélge oda lenne, ha mások meztelenül látnák.
a többiek nem voltak iylenek, de ő nagyon.
szóval ha nem gond, leírnád kicsit részletesebben, hogy ez miért és hogyan érinti az önbecsülésedet? tényleg érdekelne.
17
Az intimszférám tabu. Járunk wellnesszezni, sőt, én a masszázst is nagyon szeretem (A feleségem viszont egyáltalán nem), de ott mégis van egy határ. Nem akarom teljesen kiadni magam. Nem tudom elképzelni, hogy egy urológushoz elmenjek pl. Nem is tervezem, nem is akarom. A korom miatt lehet, hogy kellene, de elhessegetem a gondolatát is. A feleségem is ilyen. Szerencsére.
Ha ott állnék meztelenül egy pl. orvos előtt, ne adj isten bennem matatna, vége lenne az önbecsülésemnek. Nem kell elfogadni, de én így érzem.
18 kösz, és nem is tudom, hogy értem-e vagy sem, de ez a srác is ilyesmi lehetett köztünk. ő is hasonlókat mondott és ő se tudta az okát megmagyarázni, csak mert csak ... :) egy az egyben ezt mondta,hogy vége lenne a fiús büszkeségének és az egész önbecsülésének, ha ő ott levetkőzne meztelenre előttünk. hát érdekes na.
csak ha belegondolok, hogy egy ilyen felfogású srác mégis meztelen helyzetbe kerül, hát az bizony örök trauma lesz neki. és nincs kizárva, hát nálunk is volt olyan, hogy a "nagyok" leszedték a fürdőnadrágot egy kisebbről ás átrakták a csajokhoz csak úgy poénból. de azért ő túlélte. ez a nagyon szemérmes srác nem tudom mit reagált volna ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!