Miért vagyok szégyenlős a piszoárnál?
Kedves utolsó: Nem mindenhol van elválasztó fal vagy falacska, több olyan hely is van, ahol simán csak egymás mellett vannak a piszoárok.
Ez az egész sok dologból fakadhat. Lehetsz egyszerűen szégyellős, lehet, hogy tudatalatt nem vagy megelégedve a méreteddel, és nem akarod, hogy mások meglássák és kevesebbet gondoljanak rólad. Vagy egyszerűen neked a vizelés annyira intim dolog, hogy nem szívesen végzed mások előtt. Ezek mind valid dolgok, és nincs velük baj.
Baj akkor van, ha ez kihatással van az életedre, és mondjuk egy orvosi vizsgálaton nem tudsz mintát produkálni (bár ott is egy külön helyiség van erre), vagy bármi ilyesmi.
Én is sokáig ilyen voltam, de gyakorlással le tudtam küzdeni. Ma már nem feszélyez, ha beáll mellém valaki, vagy ha nagyon kell, és nincs más lehetőség, beállok más mellé. Mondjuk azért csak úgy nem kapom elő mindenki szeme láttára.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!