Fiúk felhuzzátok a bőrt éjszakára?
Figyelt kérdés
Nekem kiskoromba mindig fel kellett huznom a bört napközben is. Anyum mondta éjjelre is kell sokszor. Nektek volt ilyen? Kellett nektek is fel húzni csutkára???2022. szept. 30. 20:43
1/57 anonim válasza:
Nem volt ilyen.Anyud összetévesztette apudéval .
2/57 anonim válasza:
Maximum a mosakodásnál figyelmeztettek rá, hogy fel kell húzni.
Mi volt az indok, amiért folyamatosan úgy kellett lennie?
4/57 anonim válasza:
Eszembe nem jutott soha. Zavarna is úgy.
5/57 anonim válasza:
Nem. 💁🏻♂️ És minden rendben, remekül működik: "le is út - fel is út", szóval hibátlanul csúszkál, ha kell. 😁
6/57 anonim válasza:
Gyerekkoromban nem volt ilyen. Aztán kb 16 évesen szoktam rá, hogy felhúzva hagyjam.
7/57 anonim válasza:
Nem volt ilyen. Igazabol nem is emlekszem, hogy barmikor foglalkoztak volna a fitymammal a szuleim. Valahogy termeszetes volt, hogy amig megmosom addig felhuzom utana vissza. Fiamat is igy tanitottam, ugy latom csinalja is, bar neha azert meg ra kell kerdeznem, hogy ott is megmosta-e. Nyilvan hateveskent meg el elfelejti.
Ez nem amolyan ferfi dolog? Apa-fiakent okesnak talalom de anyaval eleg gáz megbeszelni.
8/57 A kérdező kommentje:
Orvos mondta hogy sokszor kell mer szük volt a fitymám vége. Kb 10-11éves voltam akkor. De sokáig kellett csinálnom. Még 8.ba is 14 évesen
2022. okt. 1. 13:35
10/57 A kérdező kommentje:
Nem teljesen de már sokkal jobb. Alig fáj felhuzni
2022. okt. 1. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!