Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mik azok a "kedvenc" szituáció...

Mik azok a "kedvenc" szituációk a tömegközlekedésben, amiken a legjobban felhúzzátok magatokat?

Figyelt kérdés

A gyalogos közlekedésre is ugyanúgy vonatkozik a kérdés. Nekem azok a kedvenceim, akik:

* nem várják meg, míg leszáll a nép a buszról/villamosról/metróról, hanem beállnak az ajtóba (közben eszeveszettül elkezdik nyomkodni az ajtónyitót, mintha nem lenne leszálló utas) és ahogy kinyílik, rögtön elkezdenek befelé törtetni, mint a vaddisznók;

* jönnek szembe a járdán, elfoglalják az egészet, de nincs az az Isten, hogy lehúzódnának, nehogy már más is elférjen rajtuk kívül;

* jön szembe a járdán és miközben elmegy melletted, dünnyög vagy motyog valamit;

* bevásárláskor magasról tojik a távolságtartásra, a kasszánál a sorban beáll a seggedbe, szinte már a nyakadba liheg, vagy épp nyomja neked a kocsiját.

Bőven vannak még idegesítő dolgok, én leggyakrabban ezt a négyet szoktam tapasztalni. És ti?

2020. nov. 24. 17:24
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%
Mikor tömegközlekedési eszközön valaki nem akar leülni, de azért beáll az üres hely elé, nehogy más le tudjon ülni (oké, szólni kell neki, de akkor is).
2020. nov. 24. 17:28
 2/30 anonim ***** válasza:
98%
Egydimenziós agyú mobilzombi oksitelcsijét nyomogatva beáll az ajtóba, persze nem azért, mert le akarna szállni, aztán aki meg le akarna, annak meg kerülgetnie kell, mint a kilométerkövet, mert nem érzékel semmit a cseszett külvilágból az istenbarma és nem takarodna odébb.
2020. nov. 24. 17:30
 3/30 anonim ***** válasza:
80%
a savanyú szagú nyugdíjas néniket akiknek akkor kell a piacra menni amikor én megyek munkába
2020. nov. 24. 18:01
 4/30 anonim ***** válasza:
22%

a savanyúszagú néni a családjának vásárol, mert a hülyegyereke, és a menye már gályázik..neki kell főzni, hogy az unokája jóízűen ebédelhessen ha hazatér.sőt, addigra már ki is mosott...ez a csoszogó, savanyúszagú nyugdíjasa te nagymutterod is lehetne, akit azért nem látsz, mert betoltátok egy elfekvő otthonba...

Ne háborogj, te is az leszel, legfeljebb nem sabanyú, hanem büdös..

"nincsen apám, sem anyám,"...

(by József Attila)

2020. nov. 24. 18:43
 5/30 anonim ***** válasza:
94%
Nyugi, nem kell így felkapni a vizet. Képzeld, az én öreganyám nem otthonban van, nem savanyú szagú, és nem kora reggel meg a boltba meg a piacra, mert ennél szerencsére értelmesebb.
2020. nov. 24. 18:45
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a tömött járművön az anyatigris a kölykével odafurakodik az ajtóhoz, mert mindenképp nekik kell megnyomni a leszállásjelző gombot.
2020. nov. 24. 19:07
 7/30 anonim ***** válasza:
91%
17:28...Nekem a kedvencem, mikor a nem ül le csak elé áll dolgot megspékelik azzal, hogy azért oda teszik a retkes táskát, kosarat hogy kényelmesebb legyen tartani.
2020. nov. 24. 19:13
 8/30 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy én rendszeres túrázó vagyok, nagy kedvenceim az egyszeri kirándulók.

Amikor jön a gyerek, apuka, anyuka, de neked kell félre állni. Mert ők "kirándulnak" és 3-an egymás mellett az erdőben. Vagy ilyen a Normafa környéke, megyek, körülbelül 2,5 méter széles út, de konkrétan busz elférne mellettem. Erre jön a népes sereg és ha megállok egy helyben akkor is úgy jön nekem, mintha ott sem lennék.

Arról ne is beszéljünk, hogy a szemét úgy hullik a kezükből mint ősszel a levél a fáról. Elég csak megnézni a népszerű kirándulóhelyeket, vagy egy nagyobb szervezett túra után az útvonalat.

Vagy a 3 babakocsit egymás mellett tolók. Mert hát ők anyukák, nekik mindenhez is joguk van, te meg ne pofázzál bele hát nekik gyerekük van.

2020. nov. 24. 19:21
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Az ajtóknál tömegnyomor, bentebb meg focizni lehetne, akkora hely van.
2020. nov. 24. 19:39
 10/30 anonim ***** válasza:
76%

Aktuálisan azon, ha a tök üres járművön leül valaki az előttem-mögöttem lévő sorba. Minek, nem szívtunk már épp eleget ezzel a hülye vírussal?

Békeidőben meg azt nem tolerálom, ha valaki egy zsúfolt járművön kiakad azon, hogy meglököm véletlenül. (Mindig szoktam elnézést kérni, aztán így is akad, aki hörög.)

Gyaloglás közben az elsőbbséget meg nem adó járművezetők idegesítenek, mert rosszul viselem, ha a testi épségemre törnek.

2020. nov. 24. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!