Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mik azok a "kedvenc" szituáció...

Mik azok a "kedvenc" szituációk a tömegközlekedésben, amiken a legjobban felhúzzátok magatokat?

Figyelt kérdés

A gyalogos közlekedésre is ugyanúgy vonatkozik a kérdés. Nekem azok a kedvenceim, akik:

* nem várják meg, míg leszáll a nép a buszról/villamosról/metróról, hanem beállnak az ajtóba (közben eszeveszettül elkezdik nyomkodni az ajtónyitót, mintha nem lenne leszálló utas) és ahogy kinyílik, rögtön elkezdenek befelé törtetni, mint a vaddisznók;

* jönnek szembe a járdán, elfoglalják az egészet, de nincs az az Isten, hogy lehúzódnának, nehogy már más is elférjen rajtuk kívül;

* jön szembe a járdán és miközben elmegy melletted, dünnyög vagy motyog valamit;

* bevásárláskor magasról tojik a távolságtartásra, a kasszánál a sorban beáll a seggedbe, szinte már a nyakadba liheg, vagy épp nyomja neked a kocsiját.

Bőven vannak még idegesítő dolgok, én leggyakrabban ezt a négyet szoktam tapasztalni. És ti?

2020. nov. 24. 17:24
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Telóról vezérelt zsamóláda-koncert...
dec. 30. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!