Fitymát szoktátok hosszabb ideig hátrahúzva hagyni?
Én régebben próbáltam hátrahúzva hagyni mert nekem jó érzés, ha a makkom szabadon van, de visszacsúszott.
Ráadásul az a baj, hogy még a hajtogatott változat is képez egy zárt teret ahol nyáron akár órák alatt is képes valami bomlásnak indulni.
Az előnye annyi, hogyha nem tetszik akkor csak visszahúzod a makkra a fitymát.
Az igazán jó megoldás hosszú távon viszont a teljes körülmetélés, de azt nem lehet visszacsinálni. Ahhoz, hogy jó legyen tényleg le kell szedni a bőrt teljesen, annyira, hogy lankadtan se takarja a makkot még részben sem. Ez sokkal kényelmesebb mint húzkodni meg igazgatni, és nagyon jó és tiszta érzés.
Magyarországon némileg problémás mert kultúrálisan idegen és sokan azt képzelik, hogy valami más hitre kell térni miatta, ami persze hülyeség. De tényleg az egyik legkényesebb testrészedből vágnak le egy nem is kicsi darabot ami sokaknak lelki traumát okoz. Viszont a vágás meggyógyul és az átalakított változat sokkal jobb mint az eredeti, én semmi pénzért nem csinálnám vissza akkor se ha lehetne.
Ezzel sokan vagyunk így, mások viszont útálják, hogy körülmetélték őket, úgyhogy nem akarok senkit se győzködni, de én a saját farkamat teljesen fitymamentesen szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!