Fiúk ti szoktátok hátrahúzva tartani a fitymát?
Figyelt kérdés
Több haveromtól is hallottam már erről, hogy érdemes meg jobb, de nem tudtam eddig megvalósítani. Azt mondják hogy jobb a szex mióta figyelnek erre, és tisztább is a szerszám még egy hosszú, izzasztó nap végén is.2023. aug. 22. 14:31
1/17 anonim válasza:
Nekem alaból rövid és laza a fitymám, így mindig hátracsúszik a makk mögé. Kamaszkoromban kezdtem kinőni, már 40 éves vagyok, és olyan a f@szom mintha metélt lenne, pedig nem az.
4/17 anonim válasza:
Ez nekem magánügy volt mindig, amíg itten hetente 2x valaki fel nem teszi ezt a kérdést.Van itt egy társaság, aki azt írja, hogy inkább vágasd le. Senkinek semmi köze egyébként az én fitymámhoz. Akkor inkább kussolok. A kérdező meg kiskorú, hogy nem tud dönteni magáról?
5/17 A kérdező kommentje:
En 23 vagyok, es csak erdekelt hogy mik a hosszutavu tapasztalatok. Nem is jutott eszembe ez a hatrahuzas amig nem hallottam rola. De olyan velemenyt nem latni aki a hosszutavu hatasat leirna. Levagatni nem fogom az 100%
2023. aug. 22. 15:29
6/17 anonim válasza:
Hosszú távon megvagyok vele. Az, hogy sokkal tisztább, szerintem igaz. A szex része lehet, hogy városi legenda. De majd jönnek olyanok is, sokan, akik majd azt írják, hogy beteg leszel, ha úgy hordod. Csak azért, mert őnekik nem sikerült.
7/17 anonim válasza:
En az 1-es válaszoló vagyok. Igaz nekem a növéstől lett rövid fitymám, tehát nem magamtól kezdtem hátrahúzni, de a végeredmény ugyanaz. Van előnye és hátránya is. Előny: a legnagyobb melegben sem szakosodik a f@szom, fürdésnél, pisilésnél nem kell már hátrahúzni, nagyon sokáig birom a szexet. Hátrány: lehet a korom (40év) miatt is, de a makkom már kevésbé érzékeny, nehezen élvezek el.
8/17 anonim válasza:
Nekem túl hosszú fitymám volt, ami ormányszerűen lecsüngött. Amióta körülmetéltek, azóta az egész sokkal tisztább lett.
9/17 anonim válasza:
F*Sz függő, engem pld nagyon zavar, egy idő után meg magától vissza helyezkedik. A higiénia egy gyereknél jöhet szóba, egy felnőtt ember tán csak tud jobban odafigyelni. A hátra van húzva igazából csak jobban megszokod a dörzsölest, ezáltal kevésbé lesz érzékeny, azaz lehet jobban birod a szex3t de kevésbé is fogod élvezni. Úgyhogy összességében semmi értelme.
10/17 anonim válasza:
Az alsótól nekem szöszmötös lett, mikor hátrahúzva tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!