Balanitis? Balanitissel küszködök. (Vörös, gyulladt, hiperérzékeny makk.) És tobben ajánlják a hátrahúzva tartást és az ecetes lemosást.
Az ecettől is megőrülök de az csak pár perc és kibírható ha kivergődtem a maró fájdalmat.
Viszont a hátrahúzva tartás maga a pokol. Barmihez hozzáér, súrlódik nem bírom elviselni, ez a járásomon is látszik.
És tobben ajánlják a hátrahúzva tartást és az ecetes lemosást. Az ecettől is megőrülök de az csak pár perc és kibírható ha kivergődtem a maró fájdalmat.
Viszont a hátrahúzva tartás maga a pokol. Barmihez hozzáér, súrlódik nem bírom elviselni, ez a járásomon is látszik.
Munkahelyen igaz még nem tették szóvá de sokkal lassabban és kissé összegörnyedve járok a pokoli érzékenység miatt.
Mennyi idő mire ez elmúlik? Valakinek más ötlet hogy gyorsíthatnám meg a gyógyulási folyamatot?
Amíg orvoshoz kerülsz, javaslom a körömvirág krémet, ami gyulladás csökkentő, enyhén gombaölő, és ez a fajta még hidratál is:
A hátrahúzva tartás meg...hmmm...
Szerintem egy férfi embert simán ki lehet csinálni azzal ha a fedetlen, gyulladt makkja dörzsölődik.
Orvoshoz kell fordulni, mert a makkgyulladást nem fogod ecetes lemosással kezelni. Szerintem az egy troll válasz volt, tehát még higítva sem kenném a legintimebb, legérzékenyebb részére a testemnek.
A fityma hátrahúzása lehetne a megoldás, hogy "levegőzzön" a makkod. De az urológus majd elmondja mi mást lehet tenni. A körülmetélés sem a világ vége, ha esetleg azt javasolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!