Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hiperérzékeny makk. Hogyan...

Hiperérzékeny makk. Hogyan szoktassam?

Figyelt kérdés
Több helyen írják/írjátok, hogy hátrahúzva kell hordani, de ez lehetetlen! Ha hozzáér az alsóhoz, akkor üvöltve rántom előre a fitymát, 4 métert nem tudok úgy megtenni. Meg hogy fürdésnél ne csak locsoljam rá a vizet. Ha hozzáérek véletlenül, akkor is a falra mászok, nem hogy csutakolni. Egyszer szivaccsal beledörzsöltem a fedetlen makkomra, na akkor a kíntól körömmel szedtem a csempét. Valami ennél is kezdőbb megoldás létezik? Mert ez az egyből bele a közepébe szoktatás egy rémálom.

#érzékenység #makk #érinthetetlen #ha bármi hozzáér besírok #szivaccsal beledörzsöltem fel is üvöltöttem #HOGY SZOKTASSAM SÍRÁS NÉLKÜL?
2014. aug. 3. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
ha ennyíre érzékeny akkor szerintem valami gyulladás lehet.Mutasd meg orvosnak.
2014. aug. 3. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Tiniként nekem is ilyen volt. Mára már minden ok és tudom hátrahúzva hordani.
2014. aug. 3. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 2-es voltam.
2014. aug. 3. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én meg a kulcsszavaidtól sírtam be...
2014. aug. 3. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Teljesen felesleges erre bármilyen praktikát is kitalálni .

Eddig kevésszer volt hátrahúzva,mert nem volt miért.A leirt dolgokkal se kínozd magad,mert értelmetlenek .

Az ídő nálad is megoldja ezt,és eljutsz majd oda,mikor azt mondod,kicsit érzékenyebb is lehetne .

2014. aug. 3. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha egészséges a farkad, akkor semmilyen helyzetben nem okozhat ilyen ( semmilyen) kínokat. Ha mégis, akkor feltétlenül mutasd meg orvosnak. Pont ezt nem szabad szégyellni.
2014. aug. 3. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez durva! Lehet tudni mi lett azóta?
2021. szept. 18. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!