Van olyan fiú aki folyamatosan hátrahúzva tartja a fitymáját?
Figyelt kérdés
Sziasztok, arra lennék kíváncsi, hogy van olyan fiú aki a fitymáját folyamatosan hátrahúzva tartja? És milyen okból? Mikor kezdte ( hányévesen)? Most milyen korú? Milyen előnyöket tapasztalt? Hogy érzi, figymával vagy anélkül jobb?2023. jan. 2. 16:39
1/21 anonim válasza:
Nem hiszem, mert a fityma visszacsúszik. Akinek nem, az körül van metélve, tehát nincs is, ami visszacsússzon.
2/21 anonim válasza:
Én már így hordom egy jópár éve, megszokásból. 19 éves vagyok.
Szerintem jobb fityma nélkül, mert higiénikusabb. Nem pallad be így éjszaka vagy iskola közben.
3/21 gabcsi válasza:
Szia, 18-19 évesen kezdtem el, most 38 vagyok, csak előnyét tapasztaltam, tisztább érzés, felnőtt férfiaknál gyakori, hogy hátrahúzódik szexuális élet során. Neked mi az indok?
4/21 anonim válasza:
Miket meg nem tud az ember mások f4száról... köszönöm, internet!
5/21 anonim válasza:
"Nem hiszem, mert a fityma visszacsúszik."
egy feszesebb alsógatya meg tudja akadályozni, hogy visszacsússzon
6/21 anonim válasza:
Miért akarjátok folyamatos hátrahúzva tartani?
7/21 anonim válasza:
Nem normális gondolkozás ez,az biztos .
Minek 2 láb,ha 1 el is célba lehet érni ?
8/21 anonim válasza:
Majd 70 közelében döntsétek el,mennyire is volt ez jó.
Azt sem érzitek mikor saját kezetekkel fogjátok meg .
Buta meggondolatlan tanácsokat meg nem kell adni .
9/21 anonim válasza:
Majd akkor pontozz le,ha megérted ezt a kort.
10/21 anonim válasza:
Értelmetlen f@sság. Ha ez egy előnyös állapot lenne, akkor a természet így alkotta volna meg a f@szt. Nem tudom miért akartok okosabbak lenni mint a természet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!