Lányok szerintetek gáz ha egy ferfi borotválja a lábát? Nem mindig, kb 3-4 éve volt az első. Nem folyamatosan borotválom, nem úgy kell elképzelni. Csak gondoltam most egyet mert egy lánynak ez jött be. Szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 17:24
1/8 A kérdező kommentje:
23 f.
2022. márc. 8. 17:28
3/8 anonim válasza:
Igen, kiábrándító. Az utcán látni ilyet és mindig beugrik milyen igazi lúzer páva. De ha neked tetszik azzal kéne foglalkoznod, mert én nem vagyok ott mindig, de te magadnak igen.
4/8 anonim válasza:
A borotválgatásnak semmi értelme, mert minél többet borotválod, annál jobban megerősödik és annál hamarabb kinő, miközben egyre erősebb szálak lesznek. Lézeres szőrtelenítő géppel kell megvilágítani a bőrt és akkor elpusztul a szőrhagymák 90%-a és sokkal tovább marad szép sima, csupasz a láb.
5/8 anonim válasza:
A szőr maga nem erősödik meg, hanem alapvetően kúp alakú, azonban amikor leborotválás vagy letrimmeled, akkor elveszíti ezt az alakját, és sima henger alakú lesz a szőrszál. Ez által tűnik vastagabbnak, erősebbnek.
Egyébként én nem szeretem a borotvált lábat. Max akkor ha a pasi sportoló, és megköveteli a sportja, pl úszók.
Azonban egy pasin szeretem a szőrt. Persze nem mindegy milyen dús, színű, szóval chubakka ne legyen, de láb, kar és ha nem Tarzan lengedezik, akkor mellkasszőr. A fanszőrt is szeretem ha nem full csupasz.
7/8 anonim válasza:
Semmi gond vele, ha ez tetszik. De a lány kedvéért én nem tettem volna meg. A te tested.
8/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz,volt barátom,aki annyira szőrös volt,hogy én kértem rá.L.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!