17F Nemrég elkezdtem brutàlisan izzadni, de csak a hónaljam, pulcsi àt nedvesedik, kabàtnak is jut belőle. Nyilvàn rendszeresen fürdök, naponta többször dezodor/stiftezek, de nem hat semmi… Ötlet?
Ha fázok, akkor is jelen van ez a jelenség…
Ha pólóba ha kabátba vagyok, szinte mindig ez van. Ez mostanàban lett ilyen durva, előtte nem volt ennyire komoly a dolog. Mit tehetek? Szét ver az ideg🥲
Nem idegeskedsz sokat?
Én akkor szoktam izzadni, amikor mondjuk előadok vagy szerepelnem kell.
Megkérdezheted a háziorvosodat is.
Nem idegeskedek, itthon is ez van, és teljesen nyugodt vagyok
Maximum az idegesit fel, hogy ez a jelenseg van
Nem lehet, hogy van valami a háttérben? Pl. vizsga, szerelem, betegség stb, amin tudat alatt idegeskedsz?
Ha nincs és eddig nem volt ez az izzadás, akkor lehet, hogy valami egészségügyi probléma állhat mögötte.
Az jutott még eszembe, hogy esetleg egy olyan ruhadarabot hordasz, amit nem szoktál? Pl. műszálas ruhákban könnyebb megizzadni.
Ha ez sem, akkor passz.
Nincs semmi màs a hàttérben, sőt, kevèsbè vagyok ideges, mint mondjuk 3-4 hónapja
Axe spryt, illetve old space hónalj stiftet használok
5# Ezt így nem tudom. Azt nézd, mi van ráírva: desodor vagy antiperspirant.
Esetleg az összetételét, az izzadásgátlóban van alumimiumsó.
A borotválás is használhat.
A szőr nem véletlen van ott.Kivezeti az izzadságot.
Az izzadás nem más,mint a test hőszabályozása,hűtése.
Bioszon még nem tanultátok,ahogy a sok válaszadó sem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!