Van olyan fiú aki folyamatosan hátrahúzva tartja a fitymáját?
"Értelmetlen f@sság. Ha ez egy előnyös állapot lenne, akkor a természet így alkotta volna meg a f@szt. Nem tudom miért akartok okosabbak lenni mint a természet."
a természet nem okos, szakértőkém. az evolúció, az mutációk és kiválasztódások sora - ha ezek nem következnek be, marad minden a régiben. másrészt nem egy lezárult dolog, hanem jelenleg is folyamatban van.
Én is így hordom kb 13 éves korom óta apukám tanácsára. Semmi gond nincs vele, szerintem sokkal jobb így. Mostanra már teljesen megrövidült a fitymám, nem is nagyon tudnám visszacsinálni. Ha kérdésed van, írj privátba.
18F
Kamaszkoromban kezdtem hátrahúzva tartani, ennek már lassan 30 éve. Beletelt 1-2 hónapba, mire megszoktam, de különösebb nehézséget nem okozott, eleinte sem volt túlérzékeny.
Korábban gyakan volt fitymagyulladásom az alatta maradt vizeletcseppektől, hiába próbáltam gondosan megtörölni. Azóta ez a probléma megszűnt számomra létezni.
Semmilyen negatívumról nem tudok beszámolni, max annyiról, hogy most már az zavar, ha nagy ritkán rácsúszik a fitymám a makkomra.
Barátnőim, feleségem mindig is izgatónak találták így fedetlenül, sosem panaszkodtak rá, sőt! ;)
Szóval nyugodtan próbáld ki! Ha nem jön be, bármikor újra előrehúzhatod. Ha azonban van akár enyhe szűkületed is, akkor inkább ne próbáld ki, nehogy a makkod mögé szorulva elszorítsa a vérkeringését!
Egyszer próbaképpen úgy mentem suliba, de már mikor beértem, éreztem, hogy visszament rá.
De nekem nem is jó érzés, ha nincs rajta, csak ki akartam próbálni, milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!