Fitymát szoktátok hosszabb ideig hátrahúzva hagyni?
Figyelt kérdés
Egyre többször jön szembe ez a dolog, olvastam itt is róla, egyik haveromnak ez az újévi fogadalma, másoktól is hallom hogy egészséges és a szex jobb lesz ha előtte így tartják.2023. dec. 29. 10:01
3/26 anonim válasza:
Miért lenne jobb a szex? Meg is indokolták?
A fitymát alapvetően egészségügyi vagy vallási okból szokták eltávolítani. Körülmetélés után a makk idővel veszít az érzékenységéből, nem védett annyira a külső behatásokkal szemben, mint súrlódás, baktériumok (itt azért hozzátenném, hogy rendszeres, normális pénisz mosás kell a fitymásoknak is)
4/26 anonim válasza:
A 3 as,jó választ írt,még ha le is van pontozva .
5/26 anonim válasza:
Nekem sem marad úgy sokáig.
Egyszercsak visszamegy rá magától, de ez nem is baj, nekem jobb úgy.
6/26 anonim válasza:
4-es, ez itt megszokott dolog, de ebben az a szép, hogy hozzászolni a kérdéshez érdemben nem tudnak. Ha ebben leli valaki az örömét, akkor legyen, nyugodtan le lehet az összes lelki nyomoréknak pontoznia, egy fokkal nem lesz rosszabb az életem, ellenben nekik szánalmasabb, az biztos.
7/26 A kérdező kommentje:
1es az tenyleg hosszu idotartam valoban fityma nelkul
2023. dec. 29. 14:36
8/26 Csupasz makk válasza:
Én több mint 33 éve élek elõbõr nélkül.
9/26 anonim válasza:
1es vagyok:13,5éven keresztül megvolt a fitymám,csak 1éve vagyok metélt.
10/26 anonim válasza:
Nekem sem marad hátul, szóval nem tudom úgy hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!