Tényleg igaz amit iskola orvosirol hallani?
Figyelt kérdés
Szoval hogy lenn is van vizsgálat? Nekünk jövő héten lesz de nem mondtak semmit. Mindenki aggodik. Mármint fiuk2023. okt. 29. 13:26
31/34 anonim válasza:
Nekem háromszor volt, hogy iskola orvosin megnézték lent is. Egyszer alsóban, akkor csak tényleg ránézett az orvos, aztán 6.-ban és 8.-ban volt megint, ott már volt vizsgálat is.(fityma felhúzás és "mogyorózás").
Teljesen felesleges ezen aggódnotok, ha meg is nézik, kb fél percig van letolva a gatya, a vizsgálat többi részén rajtad lehet.
32/34 anonim válasza:
Szia, nekem volt többször is.
Ha érdekel részletesen írj privátban, szívesen elbeszélgetek róla.
19f
33/34 anonim válasza:
Igen, nálunk is volt többször ilyen vizsgálat. Teljesen természetesnek vettük, hogy néhány évente lent is megnéznek. Kicsit izgultunk, de gyorsan átesett ezen mindenki. Volt hogy tudtuk előre, volt hogy meglepetés volt a fityma hátrahúzás és a here vizsgálat.
34/34 anonim válasza:
Igen, nekem is volt idén ilyen jellegű vizsgálat az iskola orvosnál. Kicsit meglepett, hogy le kellett tolnom a boxerem, de gyors volt a vizsgálat, és utánna vissza lehetett húzni a gatyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!