Fiúk volt nektek is pénisz vizsgálat iskola orvosin?
Figyelt kérdés
Nálunk pénteken volt. Elég gáz volt. Mindegy!2021. nov. 14. 12:49
4/31 anonim válasza:
Miért volt gáz ? Az orvos millió pöcst látott már, nem a te harmatgilisztád fogja meghatni
5/31 anonim válasza:
Mert gaz h egy idegen akinek nem akarod fogdosa a farkad
Am volt sajnos de utolat meg tudtam h visza utasithato megmondod nem engelyezed
6/31 anonim válasza:
Kérdezte, hogy megnézheti. Nemet mondtam. Majd rákérdezett, hogy minden rendben van-e és ennyi.
7/31 anonim válasza:
Ezzel szemben a valóság az, hogy az iskolaorvosi vizsgálaton kötelező a részvétel. 18 év alatt te semmit nem utasíthatsz vissza. A szülőd, aki a törvényes képviselőd dönthet úgy, hogy a vizsgálatokat a háziorvosnál végeztetitek el, de a kötelező szűrővizsgálatok alól ez ugyanúgy nem mentesít.
9/31 anonim válasza:
Miután ez kötelező a fiúk számára,ahogy már írták,nem utasidhatod vissza . Ilyen esetekben az orvos nem szokott vitatkozni a tizenévesekkel,eyszerűen beutalót ír urológiai szakvizsgálatra.
Na az nem pár mp es lesz.Erről értesitést kap az iskola,és szűlő is .
Fiúk így álljatok hozzá a dologhoz.Itt sem arra kell biztatni őket,tagadjátok meg.
10/31 anonim válasza:
Nem tudom ti miről beszéltek, de én végigjártam minden iskolát, de egyetlen vizsgálatnál sem kellett levenni az alsónadrágot, de még csak kérdés sem volt az intim résszel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!