Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire számítsak az orvosin...

Mire számítsak az orvosin beiratkozás előtt? Milyen vizsgálatok lesznek? 14/L

Figyelt kérdés

Leginkább a bugyi levételtől félek,mert a szeméremdombomon nincs szőr,de alul van:S nem tudom mit fog gondolni a doki,ha le kell venni.Azt ne mondjátok h ne borotváljam addig és visszanő,mert 15-én lesz a vizsgálat,tehát max. úgy nő vissza a szőr,mintha csak rövidre lenne vágva.Az mondjuk nem olyan gáz ugye?

(tudom,hogy volt már ilyen kérdés,de én a szőrzet miatt aggódok,mert azt mondják h szexuális élet előtt fölösleges szőrteleníteni,de én így jobban érzem magam..)

2009. jún. 8. 18:19
 1/4 anonim válasza:
Hát elösször is megmérik a súlyodat, a magasságodat:)Megnézik h van e gerincferdülésed,utána kérdeznek pár dolgot.szüleidnek milyen betegségei vannak, milyenek a fogaid, betegségeid.A bugyi marad, ugyhogy ne izgulj:)
2009. jún. 8. 18:34
 2/4 A kérdező kommentje:
nagyon remélem h télleg így lesz.Köszi a segítséget!:D
2009. jún. 8. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:

nem értem miért alul hagsz szőrt? :D

ha választanom kéne, én a szeméremdombomon hagynék és a szeméremajkaimról szedném ;)

2009. jún. 9. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Még a nőgyógyászt sem érdekli, hogy hol és mennyire hagysz vagy nem hagysz szőrt magadon, de ne aggódj a sulis orvosi vizsgálaton a bugyid ottmarad, ahova reggel felveszed:)

Magasság, súly, szemed, fogaid, gerincferdülés, esetleg fül. Ezenkívül tényleg csak kérdések, milyen gyerekbetegségeid voltak (ezekből készülj fel), volt-e műtéted, a szüleidnek van-e/volt valamilyen komolyabb betegsége (cukorbetegség, szívproblémák, rák, epilepszia, depresszió) illetve, hogy neked van-e olyan betegséged, ami miatt a suliban jobban kell rád figyelni és szedsz-e valamilyen gyógyszert rendszeresen.

2009. jún. 9. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!