Fiúk volt nektek is pénisz vizsgálat iskola orvosin?
Figyelt kérdés
Nálunk pénteken volt. Elég gáz volt. Mindegy!2021. nov. 14. 12:49
11/31 anonim válasza:
Nekünk is volt. Paraván mögött magamnak hátrahuzatta az előbőrt, megnézte a húgycsövet, majd meg kellett emelni a heréimet a herezacskóban. Rákérdezett, hogy volt-e magömlésem vagy szoktam-e maszturbálni. Beírják a kartonra, ha minden negatív. Nekem azért volt kínos, mert nem számítottam ilyen vizsgálatra, de utána már mind úgyahogy röhögtünk rajta. Mintha képzeletben megkaptuk volna a tenyészbika plecsnit. Ezekre a vizsgálatokra szükség van, mert néha csak ilyenkor derülnek ki problémàk (pl. fitymaszűkület, le nem szállt here, herevízsérv, intim higénia, nemi érés). Nálunk két srácor is kiszűrtek ezzel-azzal. Szóval le kell nyelni a békát, mert a mi érdekünkben történik. Idegennek lehet még könnyebb is elmondani, mint a szülőknek, ha gond van odalent.
12/31 anonim válasza:
Én már elég öreg fiú vagyok, de arra emlékszem, hogy olyan 65 évvel ezelőtt (ebből kiderül nagyjából a korom) még általános iskola felső tagozatán volt egy orvosi vizsgálat, ahol tornanadrágra kellett vetkőzni és egy idősebb doktornő benyúlt a két nadrágszáron keresztül és mindenkit "megmogyorózott", tehát csak herevizsgálat volt.
13/31 anonim válasza:
Nem volt és ilyen vizsgálat nincs.
14/31 anonim válasza:
Sajnos van es igen is fogod van megtagadni es csajok a fiukat kerdeztek nem titeket
Es igen is kinos es nincs hozza köze az iskolanak h farkam milyen alapotba van nem latad vagy halals hanem intinitas
15/31 anonim válasza:
Mi 2 hete voltunk iskolaorvosin, és nálunk is volt pénisz vizsgálat.
16/31 anonim válasza:
Erveket kerek mikent befolyasolja tanulast egy szükület? 62% 75% 70% emberek hajra
17/31 anonim válasza:
Nálunk volt a fiúknak meg nekünk is néztek intim részeket is. Szerintem nagyon gáz volt de inkább az osztálytársak meg a tanár miatt, az orvos normális volt.
18/31 anonim válasza:
Am ha beteg vagy nem mehetsz dokihoz online vizsgalat van de penisz meg kell fogni na ennyit az orvosokrol
19/31 anonim válasza:
Az is érdekes, hogy egy farokvizsgálat kapcsán mindenkinek mekkora öntudata meg jogai vannak, ám amikor a kovidhisztis oltakozás és kényszermegmaszkoztatás kerül szóba, ezek ellen senki nem mer lázadni. Érdekes.
20/31 anonim válasza:
Nálunk is volt többször ilyen,de senkinek nem volt ezzel problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!