Tényleg igaz amit iskola orvosirol hallani?
Figyelt kérdés
Szoval hogy lenn is van vizsgálat? Nekünk jövő héten lesz de nem mondtak semmit. Mindenki aggodik. Mármint fiuk2023. okt. 29. 13:26
11/34 anonim válasza:
Kb. a 2000-es évek elejétől voltam iskolás, egészen 2019-ig, soha semmilyen iskolában nem kellett a fehérneműt levenni orvosi vizsgálaton.
12/34 anonim válasza:
Nekem sose volt ijen, férjemnek anno 2010 tájékán ált.sulis vizsgálaton megnézték. Szerintem 80%-ban inkább igaz az, hogy nem nézik ma már és nagyon ritka, hogy de.
15/34 anonim válasza:
12!
Hacsak nem homoszexuális házasságban élsz, totál érthető, hogy neked nem nézték a heréidet, lévén nőként ugye neked nincs. Márpedig a vizsgálat erre terjed ki
16/34 anonim válasza:
15
De a mellünket sem nézték, mert arról is keringenek itt legendák, hogy az iskolaorvos nézegeti. :)
18/34 anonim válasza:
19/34 anonim válasza:
Asszem alsóban megnézték, a fitymát vagy inkább a herét, meg szurit volt. Az egész osztály bőgött meg remegett. Van egy ilyen emlékem.. X/ de lehet inkább csak legenda volt, de annyira elhittük, hogy már szinte tudtuk hogy megnézik, sztem volt akinek vmiert megnézték én nekem nem...
20/34 anonim válasza:
Doki függő nálunk volt 8 év alatt 2szer
Gimibe nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!