Tényleg igaz amit iskola orvosirol hallani?
Figyelt kérdés
Szoval hogy lenn is van vizsgálat? Nekünk jövő héten lesz de nem mondtak semmit. Mindenki aggodik. Mármint fiuk2023. okt. 29. 13:26
22/34 anonim válasza:
Mit hallottál konkrétan? Egyébként hivatalosan van ilyen jellegű vizsgálat, de nem mindenhol végzik el.
23/34 anonim válasza:
Ez 1 törvényileg előírt,orvosi vizsgálat.Amelyik orvos ezt nem végzi el,az törvényt sért .
24/34 anonim válasza:
Én immár 45 éves vagyok. Nekem a bráneremet eddig csak a sorozáson lesték meg. Iskolai orvosin tuti nem. Szerintem azt hogy egy fiú gyereknek megfelelő-e a kukaca azt még pici korában a gyerekorvos megnézi mikor 1-2 évesek. Iskolai meg sima munka alkalmasságin nem kell meztelenre vetközni. Betegség miatti orvosi vizsgálatokon is csak akkor ha az szükséges a vizsgálathoz. Fura lenne ha pl lábgomba vagy sima alkalmassági vizsgálatkor a pöcsödet néznék,mert hát minek kéne megnézzék??
25/34 anonim válasza:
Az iskolaorvosi vizsgálatok se nem alkalmasságik se nem sima vizagálatok.
Egyik céljuk éppen az, hogy vizsgálják, hogy életkoruknak megfelelő e az állapotuk (mind súly, magasság, mind nemi érettség tekintetében).
26/34 anonim válasza:
A herék súlya, magassága és érettsége? XDD...
27/34 anonim válasza:
Nekünk nem volt semmi ilyen, bár ha lett is volna nem tudom miért kell belőle akkora ügyet csinálni, doki nem azért nézegeti mert kíváncsi lenne rá, hanem mert ez a dolga.
28/34 gabor49 válasza:
és ha megnezi? mi bajod lessz? orvoskent nézi
29/34 anonim válasza:
Nekem megnézték 6, 12 és 14 évesen is. Utána már csak rákérdeztek. Ha tökös lettem volna, akkor már 15-16 évesen merek segítséget kérni a fitymaszűkülettel és nem várok vele 20 éves koromig. Szóval ciki vagy nem, de hasznos vizsgálat
30/34 anonim válasza:
Egyébként meg szerintem ne romboljuk ilyenekkel a gyerekek lelkivilágát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!