Hogy tudnék ezen a problémán változtatni? A probléma: vagy túl hamar elmegyek, vagy puha lesz szex közben és leáll.
19 a magas TSH hashimoto lehet. Levothyroxinet adnak rá. Reggel üres gyomorra kell bevenni, és várni kell 15 percet minden kajával hogy felszívódjon, különben nem hat. A magas prolaktint okozhatja a rossz TSH ezért nem fognak egyből MRIre küldeni, először megnézik hogy a helyrerakott TSH mellett is magas e. Ha igen, akkor MRI, hogy milyen a tumor. Ha nagy, akkor műtét, ha kicsi vagy nem is látszik, akkor pedig gyógyszeres kezeléssel oldják meg... Valószínű hogy bromocriptinet kap rá majd, de én azt ajánlom hogy kérni kell egy alternatívát, mert annak borzalmas mellékhatásai vannak. Én másfél hétig szedtem, és egy reggel úgy ébredtem, hogy nem tudok már levegőt venni és megmozdulni. 2 3 nappal előtte már a légzési nehézségek jöttek, de kb 1 nap után már teljesen kába voltam tőle. Úgyhogy quanigolidra váltott az endokrinológus. Gyönyörűen működik. Első nap volt egy kis mellékhatása, hogy picit beálmosított de következő nap már semmi baj nem volt. Ezt 2 évig kell szednem, hogy ne álljon vissza a magas prolaktin... De teljesen mindegy. Nincsen mellékhatása.
Hashimotora visszatérve, azt egész életedben kezelni kell, de igazából ez a fáradékonyság stb sokkal jobb lesz majd, frissebb leszel.
Bár én még mindig nem vagyok olyan energikus mint kéne lennem. Meglátjuk, hogy a TRT hogy működik majd, ha eszembe jut ez a kérdés miután elkezdtem, akkor majd visszajelzek azzal kapcsolatban is, hogy az optimális tesztoszteron szint mellett hogy érzem magam
20 fair enough, nem tudtam, hogy az andrológus is turkál hátul, meg ultrahangozza a golyókat, mint az urulógus.
21
Köszönöm.
Utánanéztem ennek, a tünetek egy része egyáltalán nem jellemző rám, inkább pont az ellenkező véglet.
Én is ebben vagyok sajnos.
Én túl vagyok a létező összes laboron, minden rendben, semmi eltérés nincs sehol sem, prosztata is rendben, konkrétan minden.
Tehát szervi bajom nincs, sajnos pszichológiai problémám lesz, minden bizonnyal korai tini korszakomban, amikor a fiúk többet verik a gyíkot, nálam is ez volt, sajnos arra mentem, hogy minél hamarabb, minél gyorsabban elélvezzek, hogy nehogy lebukjak stb. És itt a lényeg is, a "lebukjak" szó, tudatalatt a szexet összepárosítom egy olyan dologgal, amit a lehető leggyorsabban és leghamarabb le kell tudjak, illetve a sok önkielégítés oda juttatott, hogy korai magömlésben is szenvedek.
Egy átlag, normális férfi a szexet teljesen máshogy fogja fel, mint pl az olyanok mint mi, persze mikor szexre kerül a sor, a fél karomat odaadnám, hogy legelabb fél órán át tartson, de tudatalatt az agyam arra összpontosít, hogy ez így nem jó, nem oké, legyen gyors, szapora, legyünk túl rajta stb.
Ennek hatására a testben különböző "oda nem illő" hormonokat szabadít fel, amitől bestresszel az ember és jön a lankadás, szétesés.
Ez egy olyan erős reflex, mint a heroin függőknél az anyag iránti sóvárgó vágy, reflexszerűen jön, az idegpályák új kapcsolódási pontokat hoztak létre, megkerülve a normálist, pl, hogy ne kusszanak be ezek a dolgok, egész egyszerűen olyan erős és masszív idegpálya jön létre az agyban, ami egyenesen az orgazmushoz van bekötve, és nem mennek végbe a különböző kapcsolódási pontokon az ingerek.
És mivel ez egy ösztöni, de tényleg...ez a fajfentartásért felelős biokémiai ferlex, ezért krva kbaszott nehéz ezt az erős idegpályát kiiktatni, konkrétan lehetetlen, vannak rá praktikák, gyakorlások, de több év mire eredményeket érne el az ember.
Először is a szexszel kapcsolatos hibás értelmezést kell renbe tenni, hogy amikor szexre kerül a sor, az agy ne egyből a gyors orgazmust, hanem a normális stabil lépcsőzetes szabályt kövesse, mintha egy láncreakcio lenne, nem pedig a rögtöni robbanás.
Aztán a másik reflexiót kell kiiktatni, a korai magömlést, ez is egy roppant nehéz folyamat, aztán ha önkielégítésnél megy, éles helyzetben minden borul, a hüvelyben túl sok ingert kap maga a pénisz, tehát amit önkielégítésnél gyakoroltal, az éles helyzetben kb szart sem fog érni. Ezután az éles helyzetet kell megoldani, ami megint csak egy rohadt nagy feladat....
És még sorolhatnám, egyáltalán nem lehetetlen, de olyan sémákat kell pszichológiai úton felülírni, amikhez évek kellenek, plusz a reflexiók....
Nem hiába a sok férfi aki inkább nevéhez valami béta blokkolót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!