Hogy tudnék ezen a problémán változtatni? A probléma: vagy túl hamar elmegyek, vagy puha lesz szex közben és leáll.
Lehet pszichés ok, vagy szervi probléma. Orvos tudna esetleg pontosabbat mondani. (Ő se biztos, de legalább a leggyakoribb okokat meg tudná vizsgálni.)
Technikailag:
Ha érzed, hogy már kezd nagyon jó lenni, akkor lassíts.
Ha lankad, akkor meg használj segédeszközt. Egy olcsó hajgumi is csodákra képes. A zacsi alá húzva.
3-as: Szoktam edzegetni, fekvőtámaszozni, húzódzkodni, amikor időm engedi, de azért elég fáradt vagyok mostanában, 3 műszakban dolgozok nehezebb munkát, és ráadásul napi 4 óra elmegy kb az utazással, mert más városban van.
4-es azért ezt nem nevezném normálisnak, főleg ennyi idősen.
5. Milyen orvoshoz kéne először menni? Urológus?
Amúgy próbálok én lassítani, de ha meg túl visszafogom magam, akkor meg lelankadok.
Vagy háziorvos. Mert gyakran keringési problémák állnak a háttérben. De lehet még cukorbetegség, prosztata, alkohol vagy gyógyszer hatása, stb. A háziorvos is sok dolgot ki tud szűrni, és ami mégis reális, arra kivizsgálnak.
De ha nem akarsz hozzá menni, urológus is tud hasznos dolgokat mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!