Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy tudnék ezen a problémán...

Hogy tudnék ezen a problémán változtatni? A probléma: vagy túl hamar elmegyek, vagy puha lesz szex közben és leáll.

Figyelt kérdés
33 éves férfi vagyok, és már egy ideje ezzel kínlódok. Régen simán ment tovább, kb. 16-21 perces meneteket tudtam mindig. De most meg sokszor egy percen belül elmegyek, vagy leállok szex közben. Nagy ritkán talán 8 percig bírom. A partnerem ugyanaz maradt, szeretem, kívánom, de ez az állapot nagy kudarc nekem. Mi lehet a baj, és mit tudok tenni, hogy megoldjam? Volt vkinek hasonló, akinek sikerült ezt megoldania? És mivel?

2023. okt. 16. 08:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

hagyatok már ezt hülyeséged h hoki okozza

Test nem tud különbséget tenni kicsapod vagy sexelsz között mert testnek lényege az ejakulació semmi más.

ha meg valaki azzal jön megszokja kezet ez psziches beoltas amit elhiszel megtörtétnik aki müpinval csinalj az sem sexel se nem kicsapja na vele mi van semmi mert hülyeség ahogy van ez tézis.

2023. okt. 17. 14:05
 12/26 anonim ***** válasza:
24%
letöltendőre ítélném aki leírja hogy "sex", "sexelsz"
2023. okt. 17. 14:28
 13/26 Anton Chigurh ***** válasza:
31%

12-es:

Tényleg elég furán néz ki így leírva... 😅

2023. okt. 19. 13:24
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
Itt egy teljes vérvételre van szükség, amiben a hormonok is benne vannak. Az a gyanúm, hogy a TSH-ja is magas lesz (állandó fáradtság) és a prolaktinja is. Valószínűleg a tesztoszteron szintje is a 350es hipoganadizmus határa alatt fog ücsörögni.
2023. okt. 19. 23:10
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy andrológustól jobban senki nem tudja, hogy milyen vizsgálatokra van szükség ahhoz, hogy ki lehessen zárni a szervi okokat.

Ha pedig nincsenek szervi okok a háttérben, a következő állomás egy pszichológus.

2023. okt. 21. 19:16
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen túl sokat dolgozol, illetve a napi négy óra utazás is nagyon sok a napi 8 óra munka mellé. Tulajdonképpen ha alszol is napi 8 órát, alig marad időd: vacsorázás, fürdés, aztán egy kis pihenés és el is ment a nap.
2023. okt. 21. 20:04
 17/26 anonim ***** válasza:
41%

15 nem biztos, hogy szervi okok, (amit amúgy urulógus vizsgál) lehet hormonális is, mint írtam. 14 voltam

Én andrológushoz megyek, viszont oda már kifejezetten a TRT miatt. Prolaktinom és TSHm rendben van már, amit amúgy az endokrinológus kezelt.

2023. okt. 21. 23:20
 18/26 anonim ***** válasza:
47%

6/17 A kérdező kommentje

Ha ilyen szinten megnőtt a stressz az életedben, akkor valószínűleg ez az oka, hogyha előtte más munkahelyed és munkarended volt, akkor szinte biztos.

Később még komolyabb problémáid is lehetnek. Minél előbb keress olyan munkát ahol nincs ilyen fokú stressz!

2023. okt. 21. 23:37
 19/26 anonim ***** válasza:
93%

És ezt mi okozhatja, ill. lehet rá megoldás?

2023. okt. 22. 06:59
 20/26 anonim ***** válasza:
29%

#14,17

Milliónyi dolog okozhatja ezt az állapotot, ne akarj orvost játszani, és a gyakorin diagnosztizálni.

Másrészről, a hormonális problémáknak is szervi okai vannak, és egy andrológus jóval többet tud a férfi nemiszerv működéséről mint egy urológus.

Csakxólok...

2023. okt. 22. 07:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!