Hogy tudnék ezen a problémán változtatni? A probléma: vagy túl hamar elmegyek, vagy puha lesz szex közben és leáll.
hagyatok már ezt hülyeséged h hoki okozza
Test nem tud különbséget tenni kicsapod vagy sexelsz között mert testnek lényege az ejakulació semmi más.
ha meg valaki azzal jön megszokja kezet ez psziches beoltas amit elhiszel megtörtétnik aki müpinval csinalj az sem sexel se nem kicsapja na vele mi van semmi mert hülyeség ahogy van ez tézis.
12-es:
Tényleg elég furán néz ki így leírva... 😅
Egy andrológustól jobban senki nem tudja, hogy milyen vizsgálatokra van szükség ahhoz, hogy ki lehessen zárni a szervi okokat.
Ha pedig nincsenek szervi okok a háttérben, a következő állomás egy pszichológus.
15 nem biztos, hogy szervi okok, (amit amúgy urulógus vizsgál) lehet hormonális is, mint írtam. 14 voltam
Én andrológushoz megyek, viszont oda már kifejezetten a TRT miatt. Prolaktinom és TSHm rendben van már, amit amúgy az endokrinológus kezelt.
6/17 A kérdező kommentje
Ha ilyen szinten megnőtt a stressz az életedben, akkor valószínűleg ez az oka, hogyha előtte más munkahelyed és munkarended volt, akkor szinte biztos.
Később még komolyabb problémáid is lehetnek. Minél előbb keress olyan munkát ahol nincs ilyen fokú stressz!
És ezt mi okozhatja, ill. lehet rá megoldás?
#14,17
Milliónyi dolog okozhatja ezt az állapotot, ne akarj orvost játszani, és a gyakorin diagnosztizálni.
Másrészről, a hormonális problémáknak is szervi okai vannak, és egy andrológus jóval többet tud a férfi nemiszerv működéséről mint egy urológus.
Csakxólok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!