Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gólyatábor zuhanyzó nagy méret?

Gólyatábor zuhanyzó nagy méret?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva megyek gólyatáborba, és van egy fura problémám. Még sosem zuhanyoztam nyilvános helyen korombeliekkel (max régebben táborban), ezért félek, hogy basztatni fognak a méretem miatt. Húspéniszem van, lankadtan 14 cm, ami elvileg nagy, de nem tudom, hogy ez "gyakorlatban" is normálisnak számít-e, legalábbis haverok mindig nagyobbakat mondanak. Nyilván nem egymás farkát fogjuk stírölni, de azért csak méregetjük magunkat 16 évesen.

2023. aug. 22. 13:17
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
100%

Nálunk egyáltalán nem volt semmilyen zuhanyzó sem

(Kisváros kis gimije)

2023. szept. 30. 16:26
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Mi anno gimibe sose szégyenlősködtünk

Úszás után meg táborba is együtt zuhanyoztunk meg ökörködtünk

De tény hogy tesi után mi de tudtunk zuhanyozni mert volt 2 zuhanyzó de víz egyből se jött.

2023. szept. 30. 21:00
 33/34 anonim ***** válasza:
68%

#29 Elég sokára váltottál a sok accountod között, hogy csak mostanra értél vissza ehhez, amiről ezt a kérdést feltetted :D

#30 Azt elfelejtettem leírni, hogy én sporttagozatos általánosba és gimibe jártam, és utána is a sport állt a középpontban a felsőfokú tanulmányaim során is. Ráadásul apám mindig vitt mindenféle sportot kipróbáltatni velem, rendszeresen jártunk uszodába, strandra, stb, ezért én hozzászoktam hamar a saját- és felnőttkorúak meztelen látványához is, néhány alkalom után észre sem vettem, és a kezdeti gátlásaim el is tűntek.

A megfelelő szocializáció a kulcs az ilyen kérdésekben is.

2023. okt. 1. 19:11
 34/34 anonim ***** válasza:
Na milyen volt a gólyatáborban? :D
2023. okt. 22. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!