Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gólyatábor zuhanyzó nagy méret?

Gólyatábor zuhanyzó nagy méret?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva megyek gólyatáborba, és van egy fura problémám. Még sosem zuhanyoztam nyilvános helyen korombeliekkel (max régebben táborban), ezért félek, hogy basztatni fognak a méretem miatt. Húspéniszem van, lankadtan 14 cm, ami elvileg nagy, de nem tudom, hogy ez "gyakorlatban" is normálisnak számít-e, legalábbis haverok mindig nagyobbakat mondanak. Nyilván nem egymás farkát fogjuk stírölni, de azért csak méregetjük magunkat 16 évesen.

2023. aug. 22. 13:17
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha a helyzethez mérten a lehető legtermészetesebben viselkedsz, senki nem fog beszólni, mert nincs rá oka. Ha tényleg ekkora, az nagynak számít egy tizenévesnél (még a felnőttek között is).
2023. aug. 22. 13:29
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas cerkád van korodhoz képest, de milyen gólyatáborba mégy 16 évesen? 🤔😉
2023. aug. 22. 14:15
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

14 cm, ami mereven kb 15-16 centi.

Teljesen normális péniszméret. Senki sem fog basztatni.

Ha még beszólnak, akkor mondd azt hogy nekem legalább lankadtan is nagy, nem úgy mint neked mereven.

2023. aug. 22. 16:30
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Irigykedni fognak inkább meg téma lesz a méreted és a csajok irányába is el fogják kotyogni

Ekkora lankadt mérettel büszkének kell lenni

Nekem csak 13cm lankadtan de anno gimis úszáson a fiúk a buszon elkezdték a csajoknak mondani xy-nak mekkora van.

Légy büszke rá

2023. aug. 22. 18:48
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell egyáltalán aggódnod, nekem nagyon kicsi lankadtan, úgyhogy nyugi.

És én szeretek meztelenül lenni, egyedül is és másokkal is.

És szeretek is látni más srácokat meztelenül.

2023. aug. 22. 18:51
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell erre ennyire rákeszülni, Levetkőzöl, aztan aki látja, aki akarja. Férfiak vagyunk, mindenkinek van pucája. Ilyen önbizalommal hidd el előnyben leszel a sok szájhős előtt.
2023. aug. 22. 21:02
 7/34 anonim ***** válasza:
80%
Valami nem stimmel teó. A gólyatáborba nem 16 évesen mennek, de tételezzük fel, hogy 2x buktál és most jutsz oda. Hidd el, senkit sem fog érdekelni
2023. aug. 23. 06:15
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
7-es, ha 2x bukott volna, akkor se stimmelne, mert gólyatábort az egyetemek szoktak tartani tudtommal, tehát legalább 18-nak kellene lennie a kérdezőnek.
2023. aug. 23. 06:28
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Gimikben is gólyáknak hívják az új osztályt. Úgyhogy, lehet, hogy 2x vagy 3x bukott.
2023. aug. 23. 08:34
 10/34 A kérdező kommentje:
Egyszer sem buktam, de megértem, hogy félreérthető a kérdés. A táborba segítőnek megyek (akik szivatják a gólyákat XD), csak eddig a tábor mindig máshol volt, és (elvileg) ahova most megyünk nyitott zuhanyzó lesz csak.
2023. aug. 23. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!