Gólyatábor zuhanyzó nagy méret?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva megyek gólyatáborba, és van egy fura problémám. Még sosem zuhanyoztam nyilvános helyen korombeliekkel (max régebben táborban), ezért félek, hogy basztatni fognak a méretem miatt. Húspéniszem van, lankadtan 14 cm, ami elvileg nagy, de nem tudom, hogy ez "gyakorlatban" is normálisnak számít-e, legalábbis haverok mindig nagyobbakat mondanak. Nyilván nem egymás farkát fogjuk stírölni, de azért csak méregetjük magunkat 16 évesen.2023. aug. 22. 13:17
1/34 anonim válasza:
Ha a helyzethez mérten a lehető legtermészetesebben viselkedsz, senki nem fog beszólni, mert nincs rá oka. Ha tényleg ekkora, az nagynak számít egy tizenévesnél (még a felnőttek között is).
2/34 anonim válasza:
Hatalmas cerkád van korodhoz képest, de milyen gólyatáborba mégy 16 évesen? 🤔😉
3/34 anonim válasza:
14 cm, ami mereven kb 15-16 centi.
Teljesen normális péniszméret. Senki sem fog basztatni.
Ha még beszólnak, akkor mondd azt hogy nekem legalább lankadtan is nagy, nem úgy mint neked mereven.
4/34 anonim válasza:
Irigykedni fognak inkább meg téma lesz a méreted és a csajok irányába is el fogják kotyogni
Ekkora lankadt mérettel büszkének kell lenni
Nekem csak 13cm lankadtan de anno gimis úszáson a fiúk a buszon elkezdték a csajoknak mondani xy-nak mekkora van.
Légy büszke rá
5/34 anonim válasza:
Nem kell egyáltalán aggódnod, nekem nagyon kicsi lankadtan, úgyhogy nyugi.
És én szeretek meztelenül lenni, egyedül is és másokkal is.
És szeretek is látni más srácokat meztelenül.
6/34 anonim válasza:
Nem kell erre ennyire rákeszülni, Levetkőzöl, aztan aki látja, aki akarja. Férfiak vagyunk, mindenkinek van pucája. Ilyen önbizalommal hidd el előnyben leszel a sok szájhős előtt.
7/34 anonim válasza:
Valami nem stimmel teó. A gólyatáborba nem 16 évesen mennek, de tételezzük fel, hogy 2x buktál és most jutsz oda. Hidd el, senkit sem fog érdekelni
8/34 anonim válasza:
7-es, ha 2x bukott volna, akkor se stimmelne, mert gólyatábort az egyetemek szoktak tartani tudtommal, tehát legalább 18-nak kellene lennie a kérdezőnek.
9/34 anonim válasza:
Gimikben is gólyáknak hívják az új osztályt. Úgyhogy, lehet, hogy 2x vagy 3x bukott.
10/34 A kérdező kommentje:
Egyszer sem buktam, de megértem, hogy félreérthető a kérdés. A táborba segítőnek megyek (akik szivatják a gólyákat XD), csak eddig a tábor mindig máshol volt, és (elvileg) ahova most megyünk nyitott zuhanyzó lesz csak.
2023. aug. 23. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!