Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gólyatábor zuhanyzó nagy méret?

Gólyatábor zuhanyzó nagy méret?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva megyek gólyatáborba, és van egy fura problémám. Még sosem zuhanyoztam nyilvános helyen korombeliekkel (max régebben táborban), ezért félek, hogy basztatni fognak a méretem miatt. Húspéniszem van, lankadtan 14 cm, ami elvileg nagy, de nem tudom, hogy ez "gyakorlatban" is normálisnak számít-e, legalábbis haverok mindig nagyobbakat mondanak. Nyilván nem egymás farkát fogjuk stírölni, de azért csak méregetjük magunkat 16 évesen.

2023. aug. 22. 13:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
És hány évesek azok a "gólyák", akikhez segítőnek mégy majd? 🤔 Mert a kérdésedben korodbelieket írtál. Akkor ők most középiskolába mennek 16 évesen vagy felsőoktatási intézménybe vették fel azokat a fiatal zseni fiúkat? 😳😁
2023. aug. 23. 14:47
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Már a 9.kesek is lehetnek "gólyák".
2023. aug. 24. 17:33
 13/34 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk fecskének hívták gimiben és tudtommal több más iskolában is.

Ha beírod a googlebe, hogy gólyatábor, akkor egyetemeket dob fel. Szóval lehet átvette pár gimi, de a gólya az elsősorban az egyetemek/főiskolák tanulói.

2023. aug. 24. 18:32
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező erre a méretre légy büszke

Legalább a pletykák során híre megy a csajok felé is

Viszont érdemes trimmelni

2023. aug. 24. 18:52
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Az elsősöket nagyon sok helyen gólyának hívják gimikben. Fecske az az általános iskolai elsős gyerek. 10-15 éve is gimis gólyatábor volt. A google azért egyetemi gólyatáborokat dob fel, mert azoknak nagyobb a híre.

Ekkora mérettel ne szégyenkezz, légy rá büszke. A nagy méreted miatt nem fognak beszólni, max irigykedni.

2023. aug. 31. 07:21
 16/34 anonim ***** válasza:
57%
Ne görcsölj rá, csak vedd lazán. De az sem baj ha bekeményítesz :)
2023. aug. 31. 17:59
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

# Kérdező

Na milyen volt a tábor, miket tapasztaltál a zuhanyzóban?

2023. szept. 29. 18:30
 18/34 anonim ***** válasza:
53%

"Egyszer sem buktam, de megértem, hogy félreérthető a kérdés. A táborba segítőnek megyek (akik szivatják a gólyákat XD), csak eddig a tábor mindig máshol volt, és (elvileg) ahova most megyünk nyitott zuhanyzó lesz csak."

Ez egy nyilvánvaló kamu kérdés.

16 éveseket nem is engednek a gólyatáborok közelébe sem, a "segítők" kivétel nélkül idősebbek a gólyáktól, és csak a főiskola vagy egyetem hallgatói közül kerülnek ki.

2023. szept. 29. 20:12
 19/34 anonim ***** válasza:
67%

16 évesek az ifik szoktak lenni nyári gyerek táborokban.

(Legalábbis anno nálunk úgy volt a 90-es évekig.)

2023. szept. 29. 20:24
 20/34 anonim ***** válasza:
60%

Gyerek

Van középsuliban is gólyatábor

Gondolom a 10edikesek a szervezők a kilencedikeseknek

Így reális a 16 év

És természetesen ott is szoktak zuhanyozni

2023. szept. 29. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!