Gólyatábor zuhanyzó nagy méret?
Nálunk fecskének hívták gimiben és tudtommal több más iskolában is.
Ha beírod a googlebe, hogy gólyatábor, akkor egyetemeket dob fel. Szóval lehet átvette pár gimi, de a gólya az elsősorban az egyetemek/főiskolák tanulói.
Kérdező erre a méretre légy büszke
Legalább a pletykák során híre megy a csajok felé is
Viszont érdemes trimmelni
Az elsősöket nagyon sok helyen gólyának hívják gimikben. Fecske az az általános iskolai elsős gyerek. 10-15 éve is gimis gólyatábor volt. A google azért egyetemi gólyatáborokat dob fel, mert azoknak nagyobb a híre.
Ekkora mérettel ne szégyenkezz, légy rá büszke. A nagy méreted miatt nem fognak beszólni, max irigykedni.
# Kérdező
Na milyen volt a tábor, miket tapasztaltál a zuhanyzóban?
"Egyszer sem buktam, de megértem, hogy félreérthető a kérdés. A táborba segítőnek megyek (akik szivatják a gólyákat XD), csak eddig a tábor mindig máshol volt, és (elvileg) ahova most megyünk nyitott zuhanyzó lesz csak."
Ez egy nyilvánvaló kamu kérdés.
16 éveseket nem is engednek a gólyatáborok közelébe sem, a "segítők" kivétel nélkül idősebbek a gólyáktól, és csak a főiskola vagy egyetem hallgatói közül kerülnek ki.
16 évesek az ifik szoktak lenni nyári gyerek táborokban.
(Legalábbis anno nálunk úgy volt a 90-es évekig.)
Gyerek
Van középsuliban is gólyatábor
Gondolom a 10edikesek a szervezők a kilencedikeseknek
Így reális a 16 év
És természetesen ott is szoktak zuhanyozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!