Gólyatábor zuhanyzó nagy méret?
#20 Olvasd el a 2, 7, 8, 9 hozzászólásokat, és utána jön a kérdező kommentje.
Nem cáfolja, hogy csak főiskolákon és egyetemeken van gólya(tábor), egy szóval sem említi az előtte ezt feszegetőknek, hogy középiskolai gólyatáborról lenne szó, és azt állítja, eddig mindig máshol volt a gólyatábor, azt sugallva ezzel, hogy már legalább kétszer volt ilyen helyen, és most ment volna legalább harmadjára.
Akkor most kezdj el számolni úgy, hogy 16 éves a kérdező (a saját állítása szerint).
Sehogy sem stimmel. Ahogy az sem stimmel, hogy már mióta nem reagált az előző kommentje óta keletkezett újabb kommentekre sem.
Kamu a köbön.
És van itt még más ellentmondás is, amire felfigyelt a 11-es hozzászóló is, de már egy hónapja nincs válasz a kérdezőtől arra a kommentre sem.
És itt is feloldhatatlan ellentmondásba keveredik saját magával a kérdező:
"Még sosem zuhanyoztam nyilvános helyen korombeliekkel (max régebben táborban), ezért félek, hogy basztatni fognak a méretem miatt"
"Egyszer sem buktam, de megértem, hogy félreérthető a kérdés. A táborba segítőnek megyek (akik szivatják a gólyákat XD), csak eddig a tábor mindig máshol volt, és (elvileg) ahova most megyünk nyitott zuhanyzó lesz csak."
A kérdés, hogyan lehetséges, hogy már nem először van elmondása szerint gólyatáborban, de még nem zuhanyzott soha korabeliekkel "(max régebben táborban)"?
Zűr van a zavarban...
Középiskolai gólyatáborban lehetett már 3. éve
Nem ritka a 14 éves gimis
Ha mindig más helyen volt a tábor, akkor a többi helyen lehetett zárt a zuhanyzó
Egy szóval sem írta, hogy "középiskolai" gólyatáborba menne, pedig előtte sokan felvetették, hogy csak főiskolákon és egyetemeken hívják gólyatábornak, és egyébként is, csak jóval később "szivárgott le" középiskolai szintre is ez a szokás, de ott fecsketábor néven indult, nem tudom hogyan lehet az is gólyatábor, mikor az az elnevezés nagyon régóta foglalt a főiskolások és egyetemisták számára.
És az is több mint furcsa, hogy egy 16 éves srác még "sosem zuhanyozott nyilvános helyen korabeliekkel".
Ezek szerint izzadtan és büdösen ülnek be testnevelés órák után a következő órákra a diákok?
Én 11 évvel ezelőtt voltam 16 éves, de mi rendszeresen zuhanyoztunk már az általános iskola felső tagozatában is a testnevelés órák után is, az úszásoktatás után is, gimis tesi órák után is, a koleszban is, úgyhogy szémomra ez teljességgel érthetetlen.
Mint ahogy az is, hogy miért nem reagál a kérdező a kritikai hangvételű kommentekre, amikben rajtam kívül elég sokan megkérdőjelezik ezt az egész "történetet".
#24 Mi pl.sajnos mindig izzadtan és büdösen (erősen bedezodorozva) ültünk be a köv.órára, igen!
Nem volt biztosítva sem elég idő, sem elég zuhanyzó hogy 10-15perces szünet alatt letusoljunk, megszáradjunk, átöltözzünk és felérjünk a terembe a másik órára. Egyik sulim se volt ilyen. Nem tudom, akik mindig azt írják hogy ők tesi óra után lezuhanyoztak, milyen iskolájuk volt, hogy oldodták meg? Mondjuk ez lenne a normális, ez tény.
Ennek ellenére igen, furának tartom én is, ha 16 éves srác még sosem járt férfi zuhanyzóban akár uszodában, strandon, konditeremben, táborban vagy osztálykiránduláson.
Bezzeg a lankadtan 14cm-es húspéniszt fontos volt elárulni a sztorihoz. :D
Nekünk 8 öltözőnk volt már általános iskolában is, így egyszerre négy fiú- és négy lány öltöző állt négy osztály rendelkezésére, természetesen mindegyik zuhanyzóval, és olyan testnevelés tanáraink voltak, akik megkövetelték a zuhanyzást az órák után. Így is voltak néhányan akik ezt kijátszották és nem zuhanyoztak, de ők ezzel közröhej és állandó cikizés tárgyát képezték.
5 perc alatt simán le lehet zuhanyozni, és utána felöltözve odaérni a következő órára, és ezt a tanulók 99%-a meg is tanulta hamar.
Szerintem ebben a "sztoriban" a 14centis húspénisz volt fontos a kérdező számára, és csak felépített köré egy nagyon gyenge lábakon álló kitalált történetet.
Éppen az előbb olvastam egy másik kérdést, ahol sok komment után "benyögte" a kérdező, hogy csak unatkozott, és a kérdése kamu volt. És még ahhoz is volt pofája, hogy ő írja oda a kérdése végére, hogy "Trollok kíméljenek." :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Akkor jobb suliba jártál mint én.
Nálunk közel sem voltak ilyen lehetőségek sajnos. De ezt a tanárok is pontosan tudták. (Eleve kis öltöző, nemekként 1-1, 3-4 zuhanyzótálca, ami undorító lepusztult és használhatatlan volt amúgy is!)
Általánosban viszont mikor osztállyal úszásoktatásra jártunk, nálunk is megkövetelte a tesitanár meg az ofő hogy zuhanyozzunk, mégpedig meztelenül, mert milyen katonák leszünk majd, ha nem merjük fiúként letolni a gatyát a többi fiú előtt. Nálunk ez elég hatásos módszer volt akkoriban. Mondjuk én eleve nem voltam szégyenlős, de páran még kezdetben igen. Viszont ők is látták utána hogy nincs ebben semmi szégyelni való, mindenkinek ugyanaz van...
Nyaranta táborba jártunk, később, középsuliban pedig különféle edzésekre, ahol szintén alap volt az egymás előtti meztelen zuhanyzás a többiekkel. Szóval kamaszkorra elég valószínűtlen hogy nem látott még a fiú korabeli fiúkat pucéron. 16 évesen annyit ökörködtünk öltözőkben, meztelen fociztunk a tusfürdős flakonokkal, vagy dobáltuk, futkároztunk. Egy-két srác helikopterezett is a farkával. Meg néha előadtuk, hogyan csináljuk a létező vagy nem létező barátnőnkkel...
Persze erre mindenki erősen rájátszott, csak hogy felvágjon a többiek előtt. De tizenévesen szerintem ez nem szokatlan a fiúknál.
Egyébként egyetértek veled a többit illetően is...
27-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!