Szerintetek miért áll fel a farkam az uszodai zuhanyzó van zuhanyzásnál? Nem, nem vagyok meleg, van barátnőm.
Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 21:48
1/10 anonim válasza:
Talán a hő állítja fel.A magas vagy az alacsony hőfok erekcióhoz vezet,vagy pisilned kell tőle.
2/10 anonim válasza:
A melegvíz simogatóan jótékony hatása bizony sokszor ezt eredményezi.
3/10 anonim válasza:
Maga a helyzet,ami nem minden napos,váltja ki az agy szexuális központjában,a merevedés létre jöttét.Nem vagy te ezzel egyedűl,többeknél elő fordul ez .
5/10 anonim válasza:
Ha otthon zuhanyozol, akkor nem áll fel?
6/10 anonim válasza:
Midenkinel igy van nem neznek erte melegnek max a homofobok
7/10 anonim válasza:
Melegvíztől van
Nem nagy dolog sok embernél előfordul
8/10 anonim válasza:
zuhanyzoban másnak is feláll,nem egyszer láttam...ha egészséges valaki ,nem impotens és szappanozod a zacsit dakot ,megy bele a vér..láttam olyat is,akinek full merev volt.de nem zavartatta magát..szal nem gáz..
9/10 anonim válasza:
Természetes biológiai reakció, ennek semmi köze a szexualitásodhoz, nincs miért szabadkoznod.
10/10 anonim válasza:
Érdekes nekem sosem állt még fel sehol nyílvános helyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!