Szőrös a herezacsid?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok neked mekkorára nőt rajta a szőr? Dúsabb vagy élvezve egy két szál? Vannak fiatalok akiket nem zavar vagy így is szeretik ha hosszú?2023. júl. 20. 08:35
21/32 anonim válasza:
Nekem is sűrű, de világosabb. Sosem zavart.
22/32 anonim válasza:
Nagyon dús és hosszabb szőrzetem van odalent. Egyáltalán nem zavar. Soha nem borotváltam le gimiben sem és az egyetemi éveim alatt sem.
25/F
23/32 anonim válasza:
Nekem dús a fanszőröm meg a zacsin is meg a mellkasomon is de borotválom a zacsot a fanszőrt a honaljat meg a mellkast is mert vizilabdázom és hát ciki lenne ha kilógna a fecskéből
16/f
24/32 anonim válasza:
Nem szőrös, mert nem szeretem ha szőrös. Intimgyantáztatni szoktam.
25/32 anonim válasza:
Nekem nagyon szőrös,viszont nyáron leborotválom,mert sokat strandolunk,és fecskét hordok,nagyon kilátszik a szőr.
26/32 anonim válasza:
Nem, gyantáztatni járok ikozmetikushoz.
37f
27/32 anonim válasza:
nekem is nagyon szőrös a zacsim is főleg oldalt meh alul is. Nem nyírom engem nem zavar ha kilóg az alsómból.
28/32 anonim válasza:
Az enyém nem szőrös,mert leborotvalom!Utálom,ha szőrös és nem is egészséges!A szőr a fertőzés melegágya!
29/32 anonim válasza:
Nekem alapból sem nagyon szőrös, de le szoktam teljesen csupaszítani.
30/32 anonim válasza:
8 Aztan kiderul, hogy 13 te meg mehetsz a boribe. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!