Fiúk! Titeket nem zavar a herezacsitok?
Figyelt kérdés
Persze nyilván nem, de nem érzitek, hogy "lötyög" ott valami? Ráadásul két ilyen érzékeny szerv van benne... Meg a fütykösötök sem zavar? Lányként ezt olyan furcsa elképzelni:)2022. máj. 10. 16:30
2/26 A kérdező kommentje:
Ne nevess ki:) Lányként én ezt nem tudom elképzelni:)
2022. máj. 10. 16:41
3/26 anonim válasza:
Nem zavar, sőt előnyös ha a szabadban kell pisilni, mert nem kell hozzá leguggolni, csak megállsz és kiereszted. Amúgy a nőknek is van két olyan szervük, ami furcsán "lötyög"...
4/26 anonim válasza:
Nem zavar, nekünk ez van megszokva. Te érzed a melleidet? Alapból nem érezzük, csak ha valami fizikai erőhatás éri.
5/26 anonim válasza:
Kérdező, téged nem zavar a melled...? Ott lötyög rajtad... :-D
6/26 A kérdező kommentje:
Nem, engem sem zavar:)
2022. máj. 10. 16:59
7/26 anonim válasza:
Időnként érződik, hogy ott lötyögnek, de az azért csak bizonyos esetekben zavaró. Pl. laza alsónaciban nem kényelmes emiatt futni.
De napközbenre sokan preferálják a feszülős boxert, az lágyan tartja, abban nem is lötyögnek, de nem is nyomja.
:)
8/26 anonim válasza:
Amikor már zavaró akkor mindig leveszem.
9/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavaró. Olyan mintha nemis lenne.
Persze nőként ezt nehéz elképzelni.
Én szinte tudomást sem veszek róla, csak akkor tudom hogy léteznek, amikor a párom foglalkozik velűk.
Na az viszont nagyon jó érzés.
Nagyon ért a dologhoz. Finoman bánik velük, de mégis úgy, hogy elélvezek tőle.
10/26 anonim válasza:
engem néha igen. Nagyob lóg és néha kellemetlen szituk vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!