Fiúk! Titeket nem zavar a herezacsitok?
Figyelt kérdés
Persze nyilván nem, de nem érzitek, hogy "lötyög" ott valami? Ráadásul két ilyen érzékeny szerv van benne... Meg a fütykösötök sem zavar? Lányként ezt olyan furcsa elképzelni:)2022. máj. 10. 16:30
21/26 anonim válasza:
Alvás közben ha olyat álmodok akkor feláll és akkor zavar mikor firgolódok , aztán ha már nagyon zavar akkor gyorsan kiverem és visszaalszok.
22/26 anonim válasza:
Szerintem az lenne a praktikus nekik, ha a zacsiból ki tudnák venni a heréket és nem kellene folyton arra figyelniük, hogy ne nyomódjanak meg.
Aztán meg akció előtt visszatennék a zacskóba és használnák. :)
23/26 Egy magyar ember 2007 válasza:
engem nem de ha nagyon logni szokott akkor megfogom a hideg kezemmel az jobb lesz
24/26 anonim válasza:
Nem a zacsi a zavaró, hanem a benne lévő golyók érzékenyek.
De elsőre a zacsival érezni, ha kezd nyomódni a benne lévő here.
25/26 anonim válasza:
Én nem bírnám elképzelni hogy nincs ott semmi.
26/26 anonim válasza:
Jah, időnként útban van, de már megszoktuk, szóval valóban nagyon hiányozna már, ha nem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!