16 éves vagyok,177cm,72kg Már mély a hangom és mindenhol szőr nő ahol kell. A péniszem lankadt állapotban 6-7 centi és mereven 10-12, 4 centi vastag nagyon zavar,szerintem ez brutálisan kicsi.Nem tudok vele mit csinálni. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Gondoltam rá hogy a sok maszti miatt nem nő de utána olvastam és nem befolyásolja. Meddig nőhet még illetve mit lehet annak érdekében csinálni hogy nőjön?
Biztos hogy nem genetika mivel a testvéremnek normális,sőt nagy hímvesszője van. Mi okozhatta ezt a nem növést? Kérlek segítsen aki tud ezzel kapcsolatban valamit.
2022. ápr. 4. 20:36
1/14 anonim válasza:
Szerintem inkább ne a politika témába írd ki ezt a kérdést.
3/14 anonim válasza:
Lehet, hogy a szüleid kiskorodban nemi átalakító hormonkezelést hajtottak végre rajtad. Csak hogy maradjunk a politikai témánál.
4/14 anonim válasza:
húzogasd de csak előre, ne hátra.
6/14 anonim válasza:
Az egészség rovatban jobb helye lenne. :) Kb. 20 éves korodig még nőhet, megnöveszteni meg nem lehet, különben mindenki 30cm-el rohangászna.
7/14 anonim válasza:
Cseréljetek a kb egy óraval ezelőtti kerdezővel, akinek túl nagy... 😂
8/14 anonim válasza:
Vonhatnának átlagot azok ketten :))))
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
Megtámadott téged az LMBTQ propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!