Srácok, ti lenyírjátok rövidítitek a herezacsi szőrt ha már elég hosszú?
Figyelt kérdés
Ti a zacsit trimmelitek? Vagy marad úgy ahogy a természet adja?2021. jan. 1. 13:14
1/26 anonim válasza:
Lenyírom mindig, amikor szőrtelenítek.
4/26 anonim válasza:
Rendszeresen borotválom. Akárki akármit mond: tisztábbnak érzem magam. És még mielőtt valaki kérdezné, 1x sem vágtam még meg magam és ugyan úgy kell, mint mindenhol máshol, nem egy nehéz művelet.
5/26 anonim válasza:
Én is leszedem,nekem nagyon nagyra megnő,ha hagyom.
7/26 anonim válasza:
A golyócskák csak szőrtelenűl szépek. A nők sem kényeztetik őket szőrösen.
Simán lehet beretvával, odafigyelve nem vágja meg az ember.
8/26 anonim válasza:
Zacsi es farok borotvalva, farok felett rovidre trimmelt szor. Csajok is inkabb kozelednek hozza ha nem megy a szor a szajukba.
9/26 anonim válasza:
Zacsi és farok borotválva, de a feletti rész trimmelve.
Na most döntsd el kérlek, hogy borotválod vagy trimmeled. Vagy te magát a farkad is tényleg borotválod?
10/26 A kérdező kommentje:
Látom mindenki mindenütt borotvál. Nem gondoltam volna, hogy ez így van.
2021. jan. 3. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!