Szőrös a herezacsid?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok neked mekkorára nőt rajta a szőr? Dúsabb vagy élvezve egy két szál? Vannak fiatalok akiket nem zavar vagy így is szeretik ha hosszú?2023. júl. 20. 08:35
13/32 A kérdező kommentje:
Kedves hetedik válaszoló. Köszönöm szépen, hogy tájékoztattál minket, hogy mit gondolsz, de ne magadból indulj ki.
2023. júl. 21. 18:02
14/32 A kérdező kommentje:
Kedves 9. válaszoló. Olvassa utána a degenerált szó jelentésének. És jelentésének megfelelően használd.
2023. júl. 21. 18:10
15/32 anonim válasza:
Nekem is szőrös. Nem annyira dús mint felette, de ha hagyom megnőni, akkor sem lesz ilyen dzsungel, mert vékonyabbak is ott a szőrszálak. Nyárra én is leborotválom hogy ne izzadjon, de ősztől én se vacakolok vele.
17/32 anonim válasza:
Nekem elég szőrös, de a zacskón világosabb a szőr mint a péniszem körül,szóval annyira nem látszik. Engem egyáltalán nem zavar.
17f
19/32 anonim válasza:
Elég szőrös főleg kétoldalt meg alul
20/32 anonim válasza:
Nem hagyom nagyon hosszúra nőni, néha leszedem. Nem egy-két szálról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!