Szőrös a herezacsid?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok neked mekkorára nőt rajta a szőr? Dúsabb vagy élvezve egy két szál? Vannak fiatalok akiket nem zavar vagy így is szeretik ha hosszú?2023. júl. 20. 08:35
1/32 anonim válasza:
Szőrös, de nem mértem le a szőrt, hogy mekkora és eddig senkit sem zavart.
2/32 anonim válasza:
Nekem alapjába sem nő rajta! 1-2 szál elvétve
3/32 anonim válasza:
155,34859 centiméterre nőtt. Húzom magam után az utcán.
4/32 anonim válasza:
Serdülő korom óta szőrös, persze van amikor leszedem, ha van ki szopogassa
5/32 anonim válasza:
Nekem nagyon szőrös,hosszú és sűrű,ugyanúgy mint föntebb. Nyárra le van borotválva,de ősztől mindig hagyom kinőni
6/32 anonim válasza:
Nekem is nagyon szőrös, 1-2 havonta szoktam borotválni a zacsit, de ez attól is függ hogy a partner hogy szereti,
7/32 anonim válasza:
Aztán vigyázzatok mert izgalomba jön a kérdező aztán kéri a képeket majd. Vagy küldözgeti a sajátját :)
8/32 anonim válasza:
küldje, nem zavar. remélem elmúlt 18
9/32 anonim válasza:
Nem szőrös. Alapból se lenne túlságosan az, de kb 3 hetente leszedem onnan és feljebb is. 😊 (Amúgy amikor hagytam megnőni, viszonylag hosszúra nőttek ott a szőrszálak.)
10/32 anonim válasza:
Ha mutogatni akarja magát, felőlem küldhet nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!