Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez a kérdés férfiakhoz szól,...

Ez a kérdés férfiakhoz szól, többi lent?

Figyelt kérdés
Itt az ideje pontot tenni az ügy végére. Te állva vagy ülve pisilsz? Kort is írj, mert nagy a gyanúm az ülve pisilés az új generációnál ütött be.

#ülés #pisilés #pisis fal #pisi a földön
2023. márc. 20. 10:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Otthon legtöbbször ülve. Nyilvános helyen állva, piszoárba. Vendégségben változó.
2023. márc. 21. 18:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Állva!
2023. márc. 21. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

40/F

Csészébe is állva szoktam, de gyerekek, hova a jó életbe ülnék, amikor harminc évig a kert végében hugyoztam a kerítésnél, és azóta is legalább a fele bokorban, erdőben történik, mivel terepen vagyok. Szoktam ülve is, igen: nagydolog közben.

2023. márc. 21. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Állva.
2023. márc. 31. 19:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk egyik rokont megkérték otthon, hogy ülve pisiljen. Fiúk, férfiak általában ülve szoktak, hacsak nem utolsó pillanatban érnek a wcre, mert akkor állva.
2023. ápr. 15. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!