Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiakhoz szol a kerdes akik mar tobb noi popsit dugtak. Van kulonbseg erzesre popsilyuk es popsilyuk kozott ?
Persze
Azon foleg h volt e mar ott mas vagy nem de alapbol is van egy fiu es lany kozott
Mert en bi vagyok szo tudom
Hat attol fugg milyen fiuet dugom es milyen lanyet van egy fiu akinek mindenkinel jobban szeretem dugni a popsijat
Irj privatba ha szeretnel errol kerdezni😁
Korod irhatod hozza mert erdekelne
A fizikai inger, az érzés ugyanolyan, ahogyan a punci esetében is ugyanaz két különböző nőnél.
Én voltam duci, babapuncis lánnyal is, vékony, kagylós puncis lánnyal is, sem a testalkat, sem pedig a punci külalakja nem tesz különbséget, pont ugyanolyan érzés, amikor már benne vagy. Nem szűkebb, nem tágabb, nem más.
Amiért _máshogyan_ éli meg az ember, és jobb, vagy rosszabb az élmény számára, az csak azon múlik, hogy vizuálisan mennyire izgat a másik személy, akivel vagy. Ha olyannal vagy, aki jobban tetszik, jobb lesz a szex is, ha kevésbé vonz az illető, nem élvezed annyira.
De maga a punci és a popsi pont ugyanolyan érzetet kelt mindenkinél fizikailag. Nem ettől lesz jó, vagy rossz, ha benne vagy. Sőt, igazából a punci és a popsi között is csak tudatilag van különbség, ingerre nem, ha nem tudod, melyikbe dugtad, érzésre nem fogod tudni megmondani. Engem viccelt meg így a párom.
5.
nagy hülyeséget írtál ugye tudod?😅😂
Én nem csak .jpg formában láttam nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!