Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiakhoz szol a kerdes akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiakhoz szol a kerdes akik mar tobb noi popsit dugtak. Van kulonbseg erzesre popsilyuk es popsilyuk kozott ?

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 22:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

Persze

Azon foleg h volt e mar ott mas vagy nem de alapbol is van egy fiu es lany kozott

Mert en bi vagyok szo tudom

2022. nov. 6. 22:30
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Igen van, p.nci és p.nci, orál és orál között is van különbség.
2022. nov. 6. 22:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Milyen egy fiu popsit dugni egy lanyehoz viszonyitva ?
2022. nov. 6. 22:38
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

Hat attol fugg milyen fiuet dugom es milyen lanyet van egy fiu akinek mindenkinel jobban szeretem dugni a popsijat

Irj privatba ha szeretnel errol kerdezni😁

Korod irhatod hozza mert erdekelne

2022. nov. 6. 22:40
 5/12 anonim ***** válasza:
34%

A fizikai inger, az érzés ugyanolyan, ahogyan a punci esetében is ugyanaz két különböző nőnél.

Én voltam duci, babapuncis lánnyal is, vékony, kagylós puncis lánnyal is, sem a testalkat, sem pedig a punci külalakja nem tesz különbséget, pont ugyanolyan érzés, amikor már benne vagy. Nem szűkebb, nem tágabb, nem más.

Amiért _máshogyan_ éli meg az ember, és jobb, vagy rosszabb az élmény számára, az csak azon múlik, hogy vizuálisan mennyire izgat a másik személy, akivel vagy. Ha olyannal vagy, aki jobban tetszik, jobb lesz a szex is, ha kevésbé vonz az illető, nem élvezed annyira.

De maga a punci és a popsi pont ugyanolyan érzetet kelt mindenkinél fizikailag. Nem ettől lesz jó, vagy rossz, ha benne vagy. Sőt, igazából a punci és a popsi között is csak tudatilag van különbség, ingerre nem, ha nem tudod, melyikbe dugtad, érzésre nem fogod tudni megmondani. Engem viccelt meg így a párom.

2022. nov. 6. 22:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Van.
2022. nov. 6. 23:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Van, persze.
2022. nov. 6. 23:24
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

5.

nagy hülyeséget írtál ugye tudod?😅😂

2022. nov. 6. 23:37
 9/12 anonim ***** válasza:
8%

Én nem csak .jpg formában láttam nőt.

2022. nov. 6. 23:48
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
9/5, ha azt hiszed, hogy minden popsi és punci ugyanolyan érzésre belül, akkor túl sok nővel ugyan nem lehettél.
2022. nov. 7. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!