Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szólna a kérdésem. Szerintetek lehetséges, hogy egy férfi egyetlen éjszaka 9 nővel is szeretkezzen ?
Magam részéről ezt úgy tudom elképzelni, hogy nincs 9 alkalommal orgazmusa az illetőnek.
Kérdésemnek szerintem az itt megszokottól eltérően vallási vonatkozása van. Mohammed próféta (béke legyen Vele) egy hagyomány szerint, egy alkalommal mind a kilenc feleségét meglátogatta egy éjszaka alatt. Szerintetek ez lehetséges volt ?
#4:
Politikai okokból is volt ennyi felesége, szövetségesei szerették volna ha megerősítik kapcsolatukat azzal hogy elveszi a lányukat feleségül. Illetve több korábbi özvegy asszony is felesége lett, akik így nem maradtak egyedül és nyugodtan fel tudták nevelni a gyermekeiket.
#8: Én is erre tudok csak gondolni. Ezt is írtam az elején, de talán sokak figyelmét elkerülte.
#7: Nem kizárt egyébként hogy ismertek potencia növelő gyógynövényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!