Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szólna a kérdésem. Szerintetek lehetséges, hogy egy férfi egyetlen éjszaka 9 nővel is szeretkezzen ?
Magam részéről ezt úgy tudom elképzelni, hogy nincs 9 alkalommal orgazmusa az illetőnek.
Kérdésemnek szerintem az itt megszokottól eltérően vallási vonatkozása van. Mohammed próféta (béke legyen Vele) egy hagyomány szerint, egy alkalommal mind a kilenc feleségét meglátogatta egy éjszaka alatt. Szerintetek ez lehetséges volt ?
#11:
Ez hadísz (prófétai hagyomány) egy éjszakáról szól nem minden éjszakáról :)
Nagyjából 50 éves lehetett ekkor Allah küldötte (béke legyen Vele) sztem.
Más éjszakákon volt hogy egész hajnalig imádkozott...pont egyik felesége elbedzéléséből tudjuk.
Azt el tudom képzelni, hogy mind meglátogatta.
De hogy nem mindenütt ugyanaz ment, az is valószínű.
Egy bölcs férfi tudja, hogy mikor mit vessen be a siker érdekében.
#13:
Alapfelállás az hogy minden feleségnek külön éjszaka jár egyébként, ahol többnejűség van.
Tényleg mindannyiótoknak köszönöm hogy ilyen korrekt módon válaszoltatok, és nem mentetek át abba - mint más fórumokon szokták- hogy szidalmazzátok Mohammed prófétánkat (béke legyen Vele).
Köszönöm szépen ! :)
Szia.
Igaz, nekem 1 nővel, az akkori szeretőmmel volt, de volt 9 orgazmusom egy éjjel
Anno egy interjú során egy történész magyarázta el, hogy a szultán (oké, nem Mohamed, de a vallás azonos) minden feleségével töltött éjszakát, de nem feküdt le minddel.
Az idosebbekkel evett, ivott, volt zene, táncolt neki háremhölgy, és (itt lesz érdekes) politikai érdekekeket próbált érvényesíteni.
Sokan környékezték meg emiatt a szultánok első (idősebb) feleségét, hogy az ő ügyükben próbáljin meg hatni az uralkodóra.
(mármint úgy idősebb, hogy persze fiatalon vette el)
Szóval: Mohamed meglátogatta a feleségeit, de lehet, hogy némelyiknék csak meghívott egy teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!