Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szólna a kérdésem, ti mit szólnátok ehez?
Van egy férfi, akivel egy ideje ismerkedünk, nem feküdtünk még le, de csináltunk már mást...
Gondolkodtam, hogy mi lenne, ha küldenék neki egy videót, amin a vibrátorommal "játszok". Neten nem szoktunk a szexről beszélni, ezért nem tudom hogy jönne le neki ha egyszer csak a semmiből küldenék neki egy ilyet, és tudom mindenki más, de azért érdekelne hogy a többség mit gondol erről. :)
Majd ha nagyon komolyra fordul, esetleg...
Egy ilyen videónak minden pasi örülne, DE ezzel nagyon vissza lehet élni. Tudod, ami egyszer felkerül a világhálóra az fent is marad! Nehogy később megbánd!
Ha nagyon nem bírsz magaddal, akkor arc, ismertetőjelek(tetoválás, anyajegy stb.)nélkül küld el.
Ha nem az a célod hogy átmenjen megkúrni, ha nem is azonnal de rövidesen, akkor NE.
Ha az a cél, akkor én pl imádnám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!