Ez a kérdés férfiakhoz szól, többi lent?
Otthon ülve (sokkal higiénikusabb), máshol állva.
33F
Alapvetően állva, ha valaki olyannál vagyok ahol nagyon szemet szúrna egy két elhagyott csepp feltörlés után is akkor ülve
23f
A lényeg lent van, de Te arra vagy kíváncsi, mennyire legyen lent? Hát szerintem ne túlságosan lent, éppen derékmagasságban.
Középkor. Amúgy én 36 vagyok. Években mérve.
A természet állva pisilésre alkotta meg a férfiakat.Ezért távozik a vizelet csavarosan sugárban.Jól irányitható legyen.Ezt gyerek korban kell megtanulni.A nők vizelete szétszórt,ezért nekik ülve,vagy guggolva kell.
Idősödő korban mikor a hugy hólyag izmai elgyengülnek,kicsi lesz a nyomás,akkor érdemes ülve elvégezni ezt a dolgot.
Számít az, hogy más mit csinál? Vagy most statisztikákat gyártasz?
Ha kiváncsi vagy, akkor állva pisilek. Othon a mosdókagylóba, mert az magasabb és kevésbé csapódik fel. Nyilvános helyen pedig fülkében és állva. Fiatal koromban a srácok ott dohányoztak a piszoároknál és képtelen voltam előttük vizelni. Fitymaproblémák miatt körülmetéltek, azt sem szeretem mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!