Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz? (Ferfiakhoz szol a kerdes)
Figyelt kérdés
Kicsit kinos leirni, de par haverommal beszelgettem, es azt mondtak hogy amikor egy no melleit egy ferfi megnezi akkor az azert van mert elkepzeli hogy szopogatja a mellbimboit? Ez komoly?😆2020. ápr. 14. 10:52
1/9 anonim válasza:
Nem, vagy nem mindenkire. Rám biztos nem.
2/9 anonim válasza:
de miert ciki leirni? egyebkent nem csak...
3/9 anonim válasza:
Sok mindenre gondolhat nem csak erre, az is lehet hogy csak szimplán tetszik.
F
4/9 anonim válasza:
Ez is igaz benne van sok más mellett amire gondolhat az ember!
5/9 anonim válasza:
Én általában az egész mell látványát élvezem, a bimbók szopogatását még sosem képzeltem el :)
30/f
6/9 anonim válasza:
Én ha megnézek egy mellpárt, akkor az jut eszembe, milyen lehet megfogni. Milyen hozzá érni vagyis mennyire rugalmas, milyen puha vagy épp kemény, mennyire érzékeny a lány tőle, milyen nehéz, hogy mér ki ha erősen belemarkolok. De ehhez a mélységhez az kell hogy amúgy a nő egészében tetsszen, nem az hogy egy pillanatra ránézzek.
7/9 anonim válasza:
Én azt szoktam elképzelni hogy nézhet ki melltartó nélkül. Milyen alak hogyan áll stb.
8/9 anonim válasza:
A lényeg mindenképp az, hogy tetszik neki.
Én pl a szép női seggekel vagyok így, hogy ránézek, és gondolatban néha, már látom feltérdelve a csajt magam előtt.
Vagy, hogy milyen szép lehet 1 tangában.
Tehát azt nem tudom, hogy ő gondolatban szopkodja e a bimbódat 😀
De tetszik neki az tuti.
F
9/9 anonim válasza:
Nem minden férfi erre gondol - inkább elképzelik ruha nélkül :) Egy szép mell már önmagában gyönyörűség, a természet műalkotása. Persze attól ha ott lenne "kézközelben" akkor legszívesebben nem csak nézegetné az emberek többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!