Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez igaz? (Ferfiakhoz szol a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz? (Ferfiakhoz szol a kerdes)

Figyelt kérdés
Kicsit kinos leirni, de par haverommal beszelgettem, es azt mondtak hogy amikor egy no melleit egy ferfi megnezi akkor az azert van mert elkepzeli hogy szopogatja a mellbimboit? Ez komoly?😆
2020. ápr. 14. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, vagy nem mindenkire. Rám biztos nem.
2020. ápr. 14. 10:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
de miert ciki leirni? egyebkent nem csak...
2020. ápr. 14. 10:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindenre gondolhat nem csak erre, az is lehet hogy csak szimplán tetszik.

F

2020. ápr. 14. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez is igaz benne van sok más mellett amire gondolhat az ember!
2020. ápr. 14. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én általában az egész mell látványát élvezem, a bimbók szopogatását még sosem képzeltem el :)

30/f

2020. ápr. 14. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ha megnézek egy mellpárt, akkor az jut eszembe, milyen lehet megfogni. Milyen hozzá érni vagyis mennyire rugalmas, milyen puha vagy épp kemény, mennyire érzékeny a lány tőle, milyen nehéz, hogy mér ki ha erősen belemarkolok. De ehhez a mélységhez az kell hogy amúgy a nő egészében tetsszen, nem az hogy egy pillanatra ránézzek.
2020. ápr. 14. 11:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szoktam elképzelni hogy nézhet ki melltartó nélkül. Milyen alak hogyan áll stb.
2020. ápr. 14. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg mindenképp az, hogy tetszik neki.

Én pl a szép női seggekel vagyok így, hogy ránézek, és gondolatban néha, már látom feltérdelve a csajt magam előtt.

Vagy, hogy milyen szép lehet 1 tangában.

Tehát azt nem tudom, hogy ő gondolatban szopkodja e a bimbódat 😀

De tetszik neki az tuti.

F

2020. ápr. 14. 11:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem minden férfi erre gondol - inkább elképzelik ruha nélkül :) Egy szép mell már önmagában gyönyörűség, a természet műalkotása. Persze attól ha ott lenne "kézközelben" akkor legszívesebben nem csak nézegetné az emberek többsége.
2020. ápr. 14. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!